Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi kell ahhoz, hogy pszichológ...

Mi kell ahhoz, hogy pszichológus legyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék az embereken segíteni. Komolyan.

Azt vettem észre, hogy szinte mindenkivel nagyon jól el tudok beszélgetni és mindig pozitív irányba mennek a dolgok és sok esetben barátság (vagy valami olyasmi), de mindenképpen jó kapcsolat a vége, csak sajnos ennyi emberrel lehetetlen tartanom a kapcsolatot egyszerre. De mi lenne ha ez lenne a munkám?

Mi kell hozzá? Tudja ezt valaki?

2014. febr. 23. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichológia szakot kell végezni egyetemen.
2014. febr. 23. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
egytemre kell járni.:) pszichológiára elég nehéz bejutni, persze semmi nem lehetetlen. két emelt érettségi, nyelvvizsga.:) ennyi:)
2014. febr. 23. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudod az a baj ezzel, hogy persze pszichológusként segítesz az embereken, de tudni kell tartani a távolságot, nem szabad belefolynod a dolgaikba érzelmileg. Tehát ilyen szempontból nem barátkozhatsz majd a pácienseiddel.
2014. febr. 23. 22:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor hagyjuk :D

Egyetem.. az rengeteg idő és mellette elég necces dolgozni. Annyira nem fontos.

Maradunk akkor így rejtve :) Talán jobb is :)) Az a durva, hogy 1-2 embert már kisegítettem a depresszióból meg akik vagdosták magukat meg ilyenek :O

Örülök neki igazából, hogy sikerült nekik valami célt adni amiért érdemesnek érzik élni.

2014. febr. 24. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!