Személy és vagyonőrként dolgozom, letettem a tanfolyamot is, de hogyan tudnám rávenni magam arra hogy úgymond mogorva legyek, alapvetően nem vagyok ilyen ehhez szeretnék tanácsokat kapni már ha lehet rá adni!
Nem kell annak lenned! Ugyan miért is lennél másmilyen mint ami vagy? A vagyonvédelemben sem a nagydarab bunkó mogorvaság a lényeg. (kivételek vannak persze)
2014. jan. 10. 18:39
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem kell mogorvának tűnnöd. Nekem sokkal szimpatikusabbak azok a biztonsági őrök (meg általánosságban az emberek), akik vidámabbak, mosolygósabbak, közvetlenebbek. Nem feltétlenül kell lenned kemény macsónak, nem ettől válik valaki jó biztonsági őrré.
2014. jan. 10. 18:45
3/8 anonim válasza:
Ne legyél az. Én egyetlen biztonsági őr által "őrzött" boltba megyek szívesen, ahol mindig rám köszön és mosolyog. Attól még végezheted a munkádat, hogy nem vagy mogorva.
2014. jan. 10. 18:46
4/8 anonim válasza:
Én biztonsági őr vagyok. Ebben a szakmában a mogorvaság hátrány. Tévhit az, hogy ide embergyűlölő, agresszív bunkók kellenek. Épp ellenkezőleg, ahhoz hogy minél simábban oldjam meg a problémákat, türelmesnek, udvariasnak és kedvesnek kell lennem. Szóval inkább erre törekedj, ha jó őr akarsz lenni.
2014. jan. 10. 18:57
5/8 anonim válasza:
Én munkahelyemen van mindkettő fajta, mogorva és kedves is.
Nos a kedves az sokkal jobb mivel többnyire mosolyognak és ha kérik hogy mutassam meg mivan a táskámban akkor nem bunkó módon áll elém hogy na mutasd hanem kedvesen hogy megnézné.
Hidd el az emberek is sokkal jobban közelednek az ilyen fajta őrökhöz mint a mogorvákhoz. Ha esetleg egy lopás lenne vagy bármi konfliktus ami végett fel kellene lépned akkor valóban fontos a dolog de akkor sem mogorvának kell lenned meg bunkónak hanem határozottnak. És azért a két dolog közt van egy "kicsi" különbség.
Szóval ne legyél mogorva, csak határozott ha arról van szó.
2014. jan. 10. 19:23
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, megfogadom!
2014. jan. 13. 09:13
7/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem vagy mogorva. Ha akarod mutatok egy munkahelyet ahol előny a mosolygás.
2014. júl. 30. 14:16
8/8 anonim válasza:
Tőlem a Rossmannban még meg is kérdezte a biztonsági őr, hogy segíthet-e valamiben, mikor tanácstalanul toporogtam a polc előtt. Jól esett, kedves volt tőle :) Bár szerintem lövése nem volt az arckrémekről...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!