Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnök miatt nem tud szavazni,...

Főnök miatt nem tud szavazni, hogy legyen?

Figyelt kérdés
Párom vasárnap egész nap dolgozik, korábban is kell bemennie egy órával, annyi az elvégzendő munka. Az egyik főnökhöz fordult, hogy kér-e a munkahely mozgóurnát (többen is lesznek így bent, akik szavaznának), de a főnök azt mondta, hogy nem, ha szavazni akar, akkor menjen el bármikor. Csakhogy nem tudja otthagyni a munkahelyet, mert különben nem lesz kész az elvégzendő munka időben, ezt mondta is neki. A főnök erre közölte, hogy akkor nem fog szavazni. Viszont a szavazás alapvető állampolgári jog tudtommal, köteles biztosítani a munkáltató a dolgozói számára a lehetőséget a szavazásra. Mi ilyenkor a teendő? Párom a város szélén dolgozik, nem a bejelentett lakcímen, így a belvárosba kéne mennie szavazni, ami legalább másfél óra kiesés, de inkább több, ha a sorban állást is beleszámoljuk. Kéne az a mozgóurna. Tehet a főnöke ellen valamit? Van még fölötte álló ember, meg vele egyenrangú is. Félő, hogy utána visszakaphatja, és meg fogják szívatni... :/
2014. máj. 23. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És miért kell átjelentkezni és 3 órát sorban állni, én a saját kerületemben leszavaztam 10 perc alatt.
2014. máj. 23. 16:53
 12/14 A kérdező kommentje:

1. Azért írtam személyes üzenetet, mert nem tudtam, visszanézel-e a kérdéshez, és szeretem felvenni a kapcsolatot azokkal, akik időt szántak a kérdésemre. :)

2. Minek kamuznék? :D A párom telefonált a mai szünetében, kérdeztem, mi a helyzet, ő mondta, hogy sikerült elintézniük.

3. Azért jelentkeztünk át, mert a bejelentett lakóhelyünktől 200 km-re lakunk.

4. Nem is gondoltam, hogy meghatna a megbántódás, de nem bántottál meg, ezzel szemben a második hozzászólásoddal még ellenszenvesebb lettél. Ha Neked jó ilyennek lenni, névtelenül egy ismeretlennel könnyű, engem érdekelni szokott, hogy a többi emberrel hogyan kommunikálok, akkor is, ha nem tudom, ki ő. Bizonyára én vagyok túl figyelmes, hogy nem nevezek idegent nem normálisnak azért, mert segítséget kért, és válaszolt a válaszodra személyesen. :)

2014. máj. 23. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Te kezdettől ellenszenves vagy, szóval semmi gond, legalább kölcsönös. :)
2014. máj. 23. 17:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért voltam ellenszenves, amikor egy megoldhatatlannak tűnő helyzetben segítséget kértem. :) Egyébként nem azt mondtam, hogy ellenszenves vagy, hanem azt, hogy ellenszenvesebb lettél emiatt a viselkedésed miatt, de semmi baj. :) Bizonyára az életben kedvesebb vagy, ma csak egy rossz napod van, vagy az interneten szeretsz így viselkedni, tiszta szívből kívánom, hogy a holnapi szebb legyen! :)
2014. máj. 23. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!