Baloldaliak mentek azért el szavazni, hogy a Fidesznek ne legyen 2/3-os többsége?
Bazz, ti már orvosi esetek vagytok...
A Jobbik bejutását elég könnyen meg lehet akadályozni, még új párt se kell hozzá, csak annyi, hogy magas legyen a részvételi arány, azaz a nagy pártok szavazóinak többsége elmenjen szavazni. Nem kéne biztosra venni a bejutást csak azért mert néhány helyi, béka segge alatti részvétellel lezajlott választásokon elérték az 5%-ot.
Az meg külön poén, hogy egyesek szerint a cigány párt akar a Jobbiktól szavazatokat elvenni.
A baloldali szavazók szerintem csak azért, hogy a Fidesznek ne legyen 2/3-a nem megy szavazni. Jelenleg már csak az igazi baloldali élharcosok tartanak ki az MSZP mellett, ők akkor is elmennének, ha még a parlamentbe jutás se lenne elérhető.
Úgy látszik hogy nem fogtad fel, amit akartam/akartunk mondani te szegény.Ha egy párt azért (is) indul el hogy a másik ne jusson be, akkor ott milyen emberek vannak?Mégis mit képzelnek magukról?
Te itt most a nagy pártokról beszéltél.De a roma összefogás párt az mióta nagy párt?Neki volt ez a kijelentése hogy meg akarja akadályozni a Jobbik bejutását.Elég sokat elárul a gondolkodásmódjukról.Bár nem is csodálkozom.Két hónapja alakult ez a szedett-vedett társaság, nem tudom hogy mit hisznek magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!