Van olyan, hogy az ember nem akar dolgozni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én soha nem gondolkodtam azon, hogy majd valahol szeretnék dolgozni. 33 éves vagyok, jövőre szerzem nappali tagozaton a harmadik diplomámat. Tervben van még egy szak elvégzése a jövőben (a harmadik diploma után). Hogyis mondjam, nekem tetszik az hogy egyetemre járok, bár már nős vagyok és sokat szelidültem azóta :) Egyszóval minden érdekel csak az nem hogy dolgozzak és az hogy más diktáljon nekem. Ti is vagytok így vagy hasonló helyzetben?2014. máj. 8. 15:37
21/27 anonim válasza:
Kérdezö! Ha nekem ennyi pénzem lenne, akkor már rég a saját vállalkozásomban dolgoznék. Ezen még nem gondolkodtál?
22/27 A kérdező kommentje:
a három diploma valamilyen szinten összevág, molekuláris biológia, szervetlen kémia és vegyész. Arra vagyok kiváncsi, hogy vannak/vagytok e még ilyen felfogással mint én. Mellesleg az orvosit szeretném 4.-ik szakként, ha egyszer munkára adom a fejem akkor valószínű hogy laboratóriumi munkát fogok végezni vagy lehet a családi vállalkozást viszem majd tovább, nem lehet tudni mit hoz a jövő.
2014. máj. 9. 08:29
23/27 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló, nem veszem meg a diplomákat, mert szeretek egyetemre járni, talán ha a 15 év alatt nem voltam összesen 10 órán akkor sokat mondok. Olyan szakokat végeztem el és végzek, ami érdekel, nagyon érdekel a biológia, kémia, vegyészet és az anatómia, ezért gondolkozom negyedikként az orvosin.
2014. máj. 9. 08:32
24/27 anonim válasza:
Leírtam, hogy nekem milyen a felfogásom, igen, biztos sokan lennének így, sőt, szerintem nem sokan dolgoznának, ha megtehetnék, de nem derült ki a válaszokból, hogy ezt, amit te csinálsz szinte senki nem engedheti meg magának? Nézz már körül, elég nagy burokban élsz, ha nem látod, hogy mi folyik körülötted. Egy átlag család két fizetésből is alig jön ki ma Mo.-n, akkor szted miből finaszíroznák a tanulmányaikat, ha muszáj dolgozniuk ahhoz, hogy éhen ne haljanak? Ne haragudj, de elég visszás ez a kérdés.
25/27 anonim válasza:
Legalább tapétát nem kell venned, a sok diplomával kitapétázhatsz. :-D
26/27 anonim válasza:
Szerintem nem akarsz semmilyen felelősséget vállalni, neked ez teljesen jó, hogy tanulsz, de ezt nem csinálhatod az örökkévalóságig!!! Kezd el dolgozni!!! Így is tele van az ország olyanokkal, akik nem dolgoznak, ne csatlakozz az Ő táborukhoz, hogy még plusz munkanélküli ember legyen, mert már így is sok van. Figyelj, én pl olyan helyen dolgozom, amit nem szeretek, mégis csinálom, mert KELL és nem azért mert szeretem vagy sem, mert valamiből meg is kell élni.
Miből fogod magad fenntartani, ha nem akarsz sohasem dolgozni? Az örökség is majd egyszer elfogy és akkor utána mi lesz?
27/27 anonim válasza:
"Van olyan, hogy az ember nem akar dolgozni?" Van. Én sem akarok, de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!