Van olyan, hogy az ember nem akar dolgozni?
én is szívesen tanulnék életem végéig... nem tudom, hogy miből élsz meg, meg milyenek a körülményeid, de biztos, hogy jó, ha ennyi évesen még nem dolgozol. Én pl. suli mellett is eljártam dolgozni, nem azért, mert annyira rászorultam, hanem mert saját magam szerettem volna boldogulni, nem mások pénzét felélni.
Meg bennem mindig az van, hogy minél több dolgom legyen, ami a sajátom és nem más pénzén van,hanem megdolgoztam érte és büszke lehetek arra. Nekem is van két diplomám és elég sok mindenem, amit magamnak vettem.
Másrészt meg már nem merült fel benned, hogy 33 évesen 18-23 éves fiatalokkal lógj? tök más közeg, egyáltalán nem érzed cikinek? nah mindegy, nem vagyunk egyformák, de ha majd tényleg egyszer el kell kezdened dolgozni, nem lesz könnyű dolgod belerázódni a munka világában és az önéletrajzodban is jól mutat, hogy harmincvalahány évesen még munkahelyed se volt...
Te tanulsz, most az a munkád. Aztán majd dolgozol valamit úgyis. De ha nem is akarsz dolgozni az talán még mindig jobb mintha dolgoznál de más kárára, mint a szeretett politikusok. Élj boldogságban, és tedd boldoggá a környezetedben élőket legalább ha úgyis megspórolsz egy csomó energiát a munkán majd. ^^ Ha az ellenkezője valósulna meg te egy roppant szörnyű ember lennél. :D
Egyébként én se fogok kvázi munkába járni majd ha elérem azt amit szeretnék. Álmom egy tanya, ahol magamnak termelek kaját, ami pedig pluszba terem étel eladom a piacon, és abból lesz némi költeni való. Ez is munka lesz, de nem lesz főnök.
én ugyanilyen helyzetben vagyok, beláttam hogy a tanulás a legfontosabb, és ha úgy adódik nappali tagozatra megyek egyetemre, felnőtt fejjel.
hasznosnak tartom hogy tanulni akarsz, mert jó dolog képezni magad, ha megteheted.
és is ezt teszem,mert kiakarom élvezni a tanulás örömét az egyetemen!
Három diplomát szerzel és annyit értesz meg a világból, hogy milyen jó neked, mert 450 nm-es házat építettek a Szüleid, meg létrehoztak egy gazdaságot, amiből kitermelik a pénzt neked... kíváncsi lennék, milyen diplomákat szereztél? Művelődésszervező, meg hasonló értelmes dolgokat?????
Ha ennyi pénzed van, szerintem inkább vegyél még kettőt és nem kell bejárnod az egyetemre se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!