Az a helyzet, hogy én soha nem gondolkodtam azon, hogy majd valahol szeretnék dolgozni. 33 éves vagyok, jövőre szerzem nappali tagozaton a harmadik diplomámat. Tervben van még egy szak elvégzése a jövőben (a harmadik diploma után). Hogyis mondjam, nekem tetszik az hogy egyetemre járok, bár már nős vagyok és sokat szelidültem azóta :) Egyszóval minden érdekel csak az nem hogy dolgozzak és az hogy más diktáljon nekem. Ti is vagytok így vagy hasonló helyzetben?
Ingyenélő vagy ? Ki fizeti a tanulmányaid ? Tuti cigány vagy mi.. :) nem baj kis cigó.
2014. máj. 8. 15:46
2/27 anonim válasza:
És mégis miből élsz? Én is tudnám tengetni a napjaimat és szerezni a 15. diplomámat a nagy semmire, de azt még jobban díjaznám, ha a tanulmányaimnak haszna is lenne.
2014. máj. 8. 15:48
3/27 anonim válasza:
Kedves első! És ha cigány? Legalább tanult cigány! Nem mind1. Eddig miből élltél? Támogatás ösztöndíj és társai? Ebből nem lehet fenttartani egy családot már bocs! Bár elég kényelmesnek hangzik! :D
2014. máj. 8. 15:50
4/27 anonim válasza:
"Ki fizeti a tanulmányaid?"
állam bácsi roma koma
2014. máj. 8. 16:04
5/27 anonim válasza:
Na nem mintha egy átlagos fizetésből fenn lehetne.
Egyébként én is rühellem a kötelességet, meg az embereket, de az utálat nálam mélyen gyökerezik vissza kiskoromra. :(
És nem, nem vagyok cigány.
2014. máj. 8. 16:05
6/27 anonim válasza:
aki megteheti az ne dolgozzon én sem szeretek csak hát a hobbiaimat valamiből finanszírozni kell, csak akkor mi lesz ha a szülők már nem fognak pénzelni
2014. máj. 8. 16:07
7/27 anonim válasza:
"csak akkor mi lesz ha a szülők már nem fognak pénzelni2
Akkor majd megízleli az élet savanyú oldalát is.
2014. máj. 8. 16:09
8/27 anonim válasza:
Miből éltél eddig??
Nős vagy és nem dolgozol? a feleséged tart el vagy mi?
2014. máj. 8. 16:15
9/27 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled, a legutálatosabb dolog, mikor valami idióta főnök cseszeget, ráadásul még valami olyan munkád van, amit rühellsz.
Van egy pár mártír, de nem hiszem, hogy épeszű ember ezt élvezné.
Csak sajnos kevés a mai világban a lehetőség és valamiből meg kell élni. Kevés embernek adatik meg, hogy olyan munkája legyen, ami a hobbija is egyben, vagy aki úgy tudja szervezni az életét, hogy olyan megélhetése legyen, hogy közben a maga ura, nem ugráltatja valami paprikajancsi.
2014. máj. 8. 16:16
10/27 anonim válasza:
Hát ha minden hónapban kapnék egy jó fizetést munka nélkül, akkor én is nagyon jól ellennék meló nélkül :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!