Ilyen munkahelyre jelentkeznétek?
Figyelt kérdés
Sajnos jelenleg munkanélküli vagyok, és m a láttam egy állásajánlatot, viszont nem tudom, hogy jelentkezzek-e rá. Az ok amiért bizonytalan vagyok, nagyon rossz ellenséges társaság, ott van egy rokonunk aki alkoholista, és mindenkit fikáz, viszont helyben van, nem kell utazást fizetni, és nyolc órás munka, bár a fizetés csak minimálbér. Nem tudom, félek, hogy ha felvesznek, nem fogom szeretni, ti belevágnátok, ha ilyen feltételek lennének?2014. ápr. 19. 21:24
11/11 anonim válasza:
Én is megkapom a szüleimtől, hogy marhára megérte fősulira járni. Na de nem a mi hibánk, hogy ilyen szar a munkaerőpiaci helyzet. Úgyhogy ne foglalkozz a szüleiddel. Ha szaré, húgyé dolgozol, akkor is dolgozol és az is több a semminél. Én diplomásként vagyok közmunkán, de nem szégyellem, pedig alig minimálbér a fizetésem. Persze a kormányt gyűlölöm ezért, mert ellehetetleníti az életünket. Ez már nem az akaratról szól, itt már nem számít, hogy mennyire vagy kitartó álláskereső és a végzettség pedig semmit sem jelent. Itt tartunk. Vállald el és lesz ami lesz. Mi lesz ha kirúgnak, vagy ott hagyod? Semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!