Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kereskedelemben dolgozom, pénztárosként.Nem szeretem ezt a munkát, nem tudom mi lenne az, amit szívesen végeznék, csak egyelőre azt tudom mi az, amit nem szívesen.És a lényeg, a lényeg, hogy nem tudom felvenni a tempót. Egyszerűen nem megy. Folyton a lassúságomra panaszkodnak, de úgy érzem, ha még pisztolycső szegeződne rám, akkor sem bírnék ennél gyorsabb lenni. A magánéletben pedig folyton egyedül vagyok, már a magány az meggyilkol engem. Úgy érzem, nem tudok jó munkaerő lenni, ez is bánt valahol, meg az is, hogy nagyon kevés kapcsolatom van.2014. ápr. 4. 18:19
1/1 anonim válasza:
Innen kiderül, miben lennél jó:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!