Ma voltam állásinterjún, miért csinálják ezt?
Hétfőn az űrlapon kikötöttem hogy nincs gyakorlatom a munkakör semmilyen területén, csak a gépkezelői engedély van meg, még az nap hívtak hogy ma reggel menjek interjúra, elmentem ahol volt még 2 hasonló helyzetű csávó, nem fűztünk az egészhez semmit, mert már az interjúztató is mondta hogy ide elsősorban gyakorlott embereket keresnek, ezt még lenyeltük. Mondván meglátjuk mi lesz később, utána kimentünk a markolóhoz és Xből Y-ba kellett pakolni kavicsot. Eközben jött még 4 ember felvételizni
Az egyiket ismertem is látásról, nagy gyakorlata van azt mondjuk elismerem
De könyörgöm mi az istennek hívnak oda akkor pályakezdőket?? Amikor felhúztam magamat majdnem megvertem a HR-es nőt és a férfit is, már a portások jöttek oda.... Mondtam nekik hogy ne merjék megcsinálni még egyszer senkivel se, hogy iderángatják és áltatják hogy majd hívni fogják.
23/F
Sajnos ez van :(
Ha nincs gyakorlatod,tapasztalatod akkor ásd el magad.
Én már régóta próbálok munkát találni, heti 15-20 önéletrajzot küldök el eddig 2 állásinterjún voltam.Az egyiknek totál kamu volt a hirdetése ahogy megtudtam mit kell dolgozni valóban, felálltam és elmentem,de kb mindenki.
Nem tudom miért jó az amit leírtál.
Undorító szerintem,hogy ilyeneket csinálnak.
Nekem még az utazási ktg és pazarba ment el a kamus állás miatt.
ilyen kakarágó cégnél ne is akarj dolgozni. nekem is volt már szerencsém efféle interjúkhoz, a HR-es olyan arrogáns beképzelt maca volt hogy még nekem kellett elnézést kérnem hogy levegőt merek venni. persze utána pár percig csalódott és dühös voltam, mert szerettem volna dolgozni, de a konklúzió az lett, hogy ha már a kezdetekkor így bánnak velem, akkor később miket engedtek volna meg maguknak?!
ne add fel, én is találtam állást egy normális cégnél, de kitartóan kellett keresnem és próbálkoznom hogy összejöjjön.
kérdező és 4es!
Ha behívnak a cv-d alapján, nyilván alkalmasnak véltek az állásra. Ha meg azt ecsetelgetik, hogy miért nem vagy alkalmas meg más embert keresnek, az azért volt így, mert nem voltatok szimpik! Sajna ez dönt és nem a megszerzett tapasztalat vagy bármi más sokszor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!