Munkáltató megtilthatja hogy mobilt vigyenek be a dolgozók a munkahelyre?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó ,hogy nem használhatják bent ,hanem fizikailag be sem léphetnek vele. Tehát se munkába menet se jövet nem lehet náluk ,mert biztonságos őrzésük leadás-átvétel nem biztosított.2014. márc. 17. 14:37
11/13 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a másik ,hogy állás miatt sem tudnak elérni így. Pedig be van adva a jelentkezésem több helyre. Napi 12 óra plusz 2 óra utazás és addig elérhetetlen vagyok, még visszahívni sem tudok senkit. Így még az a kis esélyem sincs hogy váltani tudjak.
2014. márc. 19. 19:04
12/13 anonim válasza:
Ilyet szerintem nem tilthat meg.
Azt igen, hogy az üzem területére ne vidd be, nehogy fényképezz esetleg valamit, amit nem kellene. De azt, hogy sem az öltözőben, sem az étkezőben ne használhasd... 3x röhögném ki őket, ha ilyet mondana nekem valamelyik cég.
13/13 anonim válasza:
úristen. szóhoz sem jutok.
ilyen munkahelyen egy percet nem dolgoznék. vagy ha igen, akkor jelezném a hatóság felé, hogy valami nagyon nem oké.
bár lehet pont az a célja a cégnek hogy aki egyszer belépett, az ne lépjen ki, maradjon ott élete végéig robotolni.
a helyedben felmondanék, és gőzerővel keresnék egy olyan állást, ahol emberként bánnak a dolgozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!