Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezért kirúghatják a Páromat a...

Ezért kirúghatják a Páromat a munkahelyéről?

Figyelt kérdés

Nemrég egy kolléganőjét menesztették onnan, ahol együtt dolgoztak, mert a nő olyanokat csinált, ami igenis indokolttá tette azt, hogy kirúgják.

Erre a Párom főnöke benyögte, hogy aki ezek után a Facebook-on továbbra is ismerőse marad a kirúgott hölgyikének, akkor azt/azokat az embereket is kirúgja. Ez normális? Mármint ilyenért valóban kirúghatnák a Páromat is? Azóta törölte a nőt Facebook-ról, na de akkor is. Ez azért nonszensz.

Ja, ráadásul a főnöke nincs is fent Facen, így eleve azt sem értem, honnan a francból tudja akkor, hogy a Páromnak kik az ismerősei, és miket osztanak meg/likeolnak?!

Nektek mi a véleményetek erről az egészről?

Köszönöm a válaszokat előre is

2014. febr. 7. 10:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, ebben igazad van. Bár nem tennénk ilyet, de a főnöke még joggal gondolhatja, hogy mi van, ha mégis.

Köszönöm a választ!

2014. febr. 7. 11:32
 12/15 anonim ***** válasza:

"Joggal gondolhatja"? Civilizáltabb helyeken az embernek lehet önálló véleménye és gondolatai. Az, hogy én valamiről elmondom a véleményemet egy másik embernek, úgy gondolom, az én szuverén jogom.

Vagy mi ez itt? Az 1984?

Egyébként sajnos nem egyedüli eset. Első munkahelyemen sem nézték jó szemmel, ha valakivel közösségi oldalon tartottuk a kapcsolatot. Mert "azt nem lehet visszakövetni".

2014. febr. 7. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"A főnöke meg nincs is fent Facebook-on egyáltalán. "

Ezt így kijelenteni elég merész. Simán fenn lehet lenni a FB-on úgy, hogy senki se tud róla. Azért gondolod hogy nincs fenn, mert nem láttad még bejelentkezve, és ha rákeresel, nem ad ki találatot? Mert ez még azért elég kevés ahhoz, hogy biztonsággal kijelenthető legyen az, hogy nincs fenn a FB-on ;)

2014. febr. 7. 12:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha fent is van, a Páromnak nincs ott az ismerősei között, ergó nem láthatja, hogy kivel mit oszt meg, mert azt csak akkor láthatja bárki, ha a Párom visszaigazolja ismerősnek azt aki őt bejelölte.
2014. febr. 7. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a párod. De az emberek többsége nem foglalkozik adatvédelmi szempontokkal. Valószínűsítem, hogy a főnöke is a hasonlókra célzott. Bár szinte biztos, hogy csak blöff volt, de még Ti is beugrottatok neki. Most gondold el azt, aki soha semmiféle adatvédelmi módosítást sem végzett a FB fiókján.
2014. febr. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!