Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hetero férfiak, ti mit tennéte...

Hetero férfiak, ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A biszex férfi főnököm (44 éves) el akar vinni magával egy üzleti útra egy teljes hétvégére, ahol szeretkeznem kellene vele (én lennék a "lány"-szerepében). Cserébe olyan fizetésemelést adna, amivel anyagi gondjaim valószínűleg sokáig nem lennének. Én magam 26/F vagyok, nincs családom, barátnőm, de teljesen tanácstalan vagyok :((

2014. febr. 5. 15:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
53%

"Kiscsillag és ezt el is hiszed, hogy "gay-for-pay"-ek léteznek? Aki bevállalja ezt az minimum biszexuális. Kérdező én is meleg vagyok és a főnököd egy hányadék, főleg, hogy biszex és a családja mellett tenné ezt. Én is elmenteném az üzeneteit és megzsarolnám őt, ha szemétkedne."

Kezdjük azzal, hogy nem vagyok a kiscsillagod, amúgy sem vagyok az.

Amúgy meg tény. Mint ahogy az is, hogy sok leszbikus nő szexel prostituáltként férfivel. A munka és az anyagi kényszer (szükség szülte "nemi erőszak" "jó" esetben, rossz esetben meg szexrabszolgaság) egy dolog, és egy másik az igazi szex.

A kérdés amúgy már több, mint négy éves, így vagy úgy döntött már a kérdező, és viselte a következményeit is.

Én a helyébe biztos, hogy nem mentem volna bele, mivel egyáltalán nem biztos, hogy valóban emelt volna a fizetésen, átvágásszagú az egész, és tartottam volna attól, hogy kihasznál, és mehetek másik munkahelyre, hogy ne nézzem a pofáját, esetleg még hiteget, hogy na még párszor, aztán emel, de akkor sem, vagy ahogy írtam, rendszeres szexet is várna az emelt fizetés mellé, ami lehet, hogy anyagilag megoldást jelent, de önbecsülésileg és idegileg teljesen tönkretenne, amiből a felmondás lenne a részemről, így anyagi problémám is megmaradna. Hiszen nyilván nem egy összegű hatalmas zsák lóvéval dob meg, jó esetben sem, hanem egy megemelt fizúval, csakhogy ez függőséget is okoz.

Kérdező, hogy döntöttél végül, mi lett a következménye?

2018. júl. 8. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!