Hetero férfiak, ti mit tennétek ebben a helyzetben?
ez egy nőnél ma már természetes, de te FÉRFI VAGY, ha ezt elfogadod olyan leszel mint egy nő, és nem azért mert megdugnak hanem azért mert a könnyebb utat választod, (szexért cserébe pénz, kocsi, lájk stb)
én büszkén és boldogan halnék éhen miútán elutasítok egy ilyen ajánlatot
NE fogadd el semmi képpen sem, nem csak hogy később megbánod, de az a pénz amit ezért kapni fogsz, közel sem olyan pénz lesz mint amit rendes munkával szerzel
Hagyd ott a munkahelyed!
Véged van, a főnököd a szó legszorosabb érzelmében rád telepedett, kinézett magának.
Ha tiszta a lelkiismereted, mondj fel!
Illetve, én felhívnám a szüleimet, s megbeszélném velük, hogy pénz vagy méltóság.. ha a papád azt mondja, a pénz beszél a kutya ugat, akkor persze a te dolgod kár kihagynod ezt a lehetőséget.. de gondolj bele abba, hogy ez rendszeres lesz.. én a helyedben feljelenteném a főnöködet!! Homoszexuálisként mondom.
Sok hetero prostituált van, aki bérbe adja a fenekét, ettől még se nem melegek, se nem biszexek.
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ha elfogadod az ajánlatot, ez rendszeressé fog válni (gyakori "üzleti utak lesznek") kvázi a fizetésemelésért kibővül a munkaköröd a prostitúcióval. Később ha nemet akarsz mondani attól félhetsz, hogy kirúg.
Ha hasznos volt a hozzászólásom, kérek egy zöld pacsit! :)
"Sok hetero prostituált van, aki bérbe adja a fenekét, ettől még se nem melegek, se nem biszexek.
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ha elfogadod az ajánlatot, ez rendszeressé fog válni (gyakori "üzleti utak lesznek") kvázi a fizetésemelésért kibővül a munkaköröd a prostitúcióval. Később ha nemet akarsz mondani attól félhetsz, hogy kirúg.
Ha hasznos volt a hozzászólásom, kérek egy zöld pacsit! :)"
Kiscsillag és ezt el is hiszed, hogy "gay-for-pay"-ek léteznek? Aki bevállalja ezt az minimum biszexuális. Kérdező én is meleg vagyok és a főnököd egy hányadék, főleg, hogy biszex és a családja mellett tenné ezt. Én is elmenteném az üzeneteit és megzsarolnám őt, ha szemétkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!