Ismerkedés szempontjából miért a 20on éves szűz férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben?
Az egyik részük csak beképzelik maguknak.
A másik részüknek viszont van valami olyan külső/belső tulajdonságuk ami a nőknek taszító.
Szóval alapvetően nem mondanám, hogy csak azért mert szüzek, hátrányban lennének.
Azt hiszed, hogy ha már nem leszel szűz akkor jobban fog menni a csajozás? Rosszul hiszed.
A határozottság, stílus, humor és a többi olyan tulajdonság ami a nőket érdekli, nem függnek a szüzesség tényétől.
Pedig lehet, hogy jobban menne, mert határozottabb lennék.
De határozott szüzen mégis hogy lehetnék, főleg, hogy már 25 éves múltam?
nem 20on éves szűz férfiak vannak a leghátrányoabb helyzetben,a fogyatékosok vannak a hátrányosabb helyzetben,egy vak vagy egy szellemileg visszamaradott ember nehezebben talál párt mint egy nyavajgó szűz
vagy akkor mi van a 30év feletti szüzekkel?
már nem 20on évesek és jobb a helyzetük vagy mi?
,,a fogyatékosok vannak a hátrányosabb helyzetben,egy vak vagy egy szellemileg visszamaradott ember nehezebben talál párt mint egy nyavajgó szűz"
Ebben biztos vagy? Én inkább úgy látom, hogy ha valaki fogyatékos létére határozott, előbb vagy utóbb úgyis talál valakit. A nyavalgyó szüzről könnyebben feltételezik azt, hogy belül defektes, így inkább nagy ívben kerülik.
mert egy 20on éves szűz nem talál?
te legalább eltudod titkolni hogy szűz vagy,de ahogy elnézem a gondolkodásod nem terjed ki eddig
ha meg találsz valakit aki szeret az lesz*rja hogy hogy nővel voltál
Én összejöttem már pár nővel, hogy szűz vagyok-e vagy fel sem merült, vagy hát már akkor , amikor nem sokáig maradtam az.
Te se ezen parázz, azt csak te tudod, nincs rád írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!