Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm még szűz, hogyan...

A barátnőm még szűz, hogyan tudnám elérni, hogy kívánja a szexet és egy kicsit megsürgetni?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapja vagyunk együtt,még elég kilátástalan a helyzet,nem követelem most rögtön,de jó lenne kicsit megsürgetni a dolgot,mert én már rendkívül kívánom.Milyen bevált módszereket tudtok ajánlani?

2013. jún. 12. 00:37
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Növessz f4szt, vagy 1 liter whisky
2013. jún. 12. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

legyen szerelmes,akkor nem vár

volt hogy 1év járás után is azt mondtam hogy nem,a következő párommal viszont olyat éreztem amit előtte senki mással úgyhogy 1hét után lefeküdtem vele mert tudtam hogy ő az igazi(azóta is együtt vagyunk)

2013. jún. 12. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Minél több petting, meg amúgy is sokszor érintsd meg... De akár el is mondhatod neki, hogy mennyire kívánod őt.
2013. jún. 12. 00:42
 4/7 anonim ***** válasza:
5%

nem durván,de flörtölj előtte más nőkkel,zsarold érzelmileg.

így azt fogja érezni,hogy csak a dugással tud majd megtartani téged,és végülis így is van többnyire.

de az ilyen nem kúrókra nem is kell túl sok időt fecsérelni.

heti 1x nagy szerelmezel vele,elvagy,a hét többi részében meg tudsz keresgélni normálisat.

2013. jún. 12. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

az utolsó egy bunkó. :)

Csókolgasd, szeretgesd, súgd a fülébe, hogy kívánod, pettingeljetek, stb. :) majd eljön az ideje, légy türelmes.

2013. jún. 12. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele erről, mond el hogy nagyon kívánod, kérdezd meg hogy meddig szeretne várni a szexel.

Ő nem kívánja szerinted?

2013. jún. 12. 08:47
 7/7 anonim válasza:
Hát szerinted hogyan? Izgasd fel! Simogasd, csókolgasd. Ha szereted, mondd el neki, hogy mennyire. Egy nőnek ez is sokat számít. Legalábbis nekem már elég könnyű volt úgy lefeküdni az első barátommal, hogy 100%-ig biztos voltam benne, hogy totál belémszeretett, és tudtam, éreztem, hogy mennyire kíván. Mi két hónapig csak (de nagyon sokat) pettingeltünk, és aztán már én kívántam őt annyira, hogy elvetettem vele a szüzességemet. :)
2013. jún. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!