Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak nincs munkám?

Mit csináljak nincs munkám?

Figyelt kérdés

Tartós álláskereső vagyok. Lejárt ugye a járadék folyósítás ideje. A munkaügyibe semmi lehetőséget nem kínáltak fel. Bementem többször, telefonáltam. Annyit mondtak, hogy munkát nem tudnak felajánlani, képzésre nem mehetek, mert van szakmám és érettségim, úgyis csak 8 általánossal rendelkezőket küldenek képzésre.

Most el kell mennem az önkormányzatba segélyért kunyizni. Tiszta szégyen.

Volt már valakiben ebben a helyzetben? Tudtok valami megoldást?

2014. jan. 27. 13:45
 1/5 anonim válasza:
65%
Csak ne szégyenkezz a segély miatt. Sajnos nem akarattal kerültél ilyen helyzetbe. Legtöbb minden lelkiismeret furdalás nélkül megy az álláskereső- vagy aktivkoru segélyért. Jár neki! mondja. Ugyis csak 28 ezer forint, annyi, hogy ne halj éhen, amig munkát találsz. A hozzáállásod jó, ugyhogy fog az menni!!!
2014. jan. 27. 13:52
 2/5 anonim válasza:
15%
Egy tök jó megoldás ha nem a munkaügyiben állsz sorba segélyért hanem elmész és keresel munkát.
2014. jan. 27. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:

#2 Szerinted nem ez az elsődleges szempont?

Mert nekem ez! Lehet hogy Te magadból indultál ki.

2014. jan. 27. 14:34
 4/5 anonim válasza:
25%
A kérdésből csak az derül ki hogy bejárkálsz a munkaügyibe, segélyt tarhálni, de ott munkát nem adnak. Ha melót akarsz neki el állnod munkát keresni nem csak otthon siránkozni a négy fal között. ;)
2014. jan. 27. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezen a részén már túl vagyok, illetve közben ezt is csinálom. De jövedelmem nincs. Valamiből élni kellene és tudni elutazni az állásinterjúkra.
2014. jan. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!