Egy állami cégről van szó, és ahol dolgozom napjában 12órában egy írósztalnál kell ülnöm és naplózni dolgokat, felállani nagyon ritkán tudunk. Tőlem jobbra van egy számítógép amin szintén dolgozni kell.. semmi bajom ezekkel... a baj ott van hogy már iszonyat fáj a hátam az üléstől..mivel egy sima mezei 1 cm vastag (ha van) szivacsos széken gubbasztunk aminek a támlája olyan 20 cm. Nincs más szék, hoztak ide párszor 5e ft os forgószéket az sokkal jobb volt, de az meg egy kalap * volt. Csodálkoznak hogy széttört 1 hónap alatt mikor itt folyamatosan ülnek benne?... nincs szolgálatmegszakítás.. vannak 70-140 kg emberek is.És a "néni" azt mondta mikor panaszoltam neki hogy... hogy biztos ugrálunk benne. meg hasonló.. hogy huzza bele magát....
Mit tudnánk ez ügyben tenni, úgy tudom ahol pc van oda kell a munkahelyre forgószék is.
2014. jan. 6. 18:53
1/3 anonim válasza:
A munkáltatónak a munkakörülményeket meg kell teremteni. Viszont a munkáltatók 99%-ának ez egyenlő azzal hogy irodai munka esetén legyen a dolgozónak egy tolla, valamilyen széke, meg papírja és egy használható számítógépe, íróasztala, széke. Ezek a körülmények, itt már mindegy h milyen a tárgyak minősége. Ahol én dolgozom, ott mindenki sajnos magának veszi már a széket és viszi be, nekem sima székem van, amiket ebédlőbe tesznek :)) Viszont a számítógépem a legmodernebb, erre nem panaszkodom. Nem tudsz tenni semmit, max szólsz annak aki nálatok a leltárt, pénzügyeket kezeli, de azt gondolom h egyszerűbb ha veszel te is egy széket, mert eredményre nem fog jutni ez a dolog...
2014. jan. 6. 21:21
2/3 anonim válasza:
Még azt hozzátenném h nekem is van forgószékem azért bent félretéve az már mellékes h levan selejtezve, és régi szocis forgószék, legalább 30 éves :)
2014. jan. 6. 21:22
3/3 anonim válasza:
A helyedben beruháznék egy kényelmes székre, mást nem nagyon tehetsz, nem írhatod elő a munkáltatónak, hogy a kényelmi szempontokat is vegyen figyelembe a munkaeszközöknél
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!