Mosolygás ellen mit tudnék tenni?
Ha, olyan valakivel beszélek, akit ismerek, akkor egyfolytában elfog a mosolygás, esetleg a röhögés, míg az illető beszél hozzám.
Annyira idegesít már ez az egész, hogy nem tudok ellene mit kitalálni, hogy hátha tudnátok NORMÁLIS tanácsokat adni, mert munka közben már kínosnak érzem az egészet.
Van önbizalmam, jókedvű vagyok, zavarba csak nagy ritkán tudtak hozni a múltban, viszont most...
Mindig mikor nevetsz, idétlenül röhögcsélsz képzeld el magadat a másik személy helyébe, mintha magaddal szemben állnál. Szerinted milyen gondolatok juthatnak eszébe?
egy pár pl:
Szerelmes vagy miért nevet ennyit mikor velem van?
Fika lóg az orromból?
Szánalmas ez a lány..nem tudom elképzelni egy komoly nőként/feleségként/anyaként. Semmit se vesz komolyan.
Hol van a legközelebbi vészkijárat? :D stb...
Ezek elég ciki gondolatok rád nézve, nem? Szintem az!
Röstellem is magam érte, mivel mostanában komolyabb párbeszédnek is a részese lettem, de egyszerűen nem tudom másként lereagálni a dolgot. Pedig tudom, hogy nem illik mosolyogni, mert tényleg komoly dolgokról beszélünk.
Már itthon is azt vettem magamon észre, hogy akaratlanul is elmosolyodom beszélgetés közben. F/22 vagyok és lehet, hogy most kezd kijönni rajtam, hogy még nem voltam nővel és ebben nyilvánul meg. :/
Próbálkoztam én már azzal is, hogy ráharaptam a nyelvemre, de az se használt. Arra is gondoltam, amikor valakivel összevesztem, de akkor se tudtam komoly arcot vágnom...
Most azzal próbálkozom, hogy megszorítom az ujjam és komolyságot próbálok berögzíteni magamnak ezáltal, és mondjuk csupa rosszra gondolok, ami eddig velem megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!