Hogyan/milyen eszközökkel védekezzünk a cigánytámadások ellen?
Jelenleg legálisan a legjobb eszköz a gázpisztoly.Kérsz rá engedélyt és ennyi.Lehetőleg a legkisebb súlyú forgótárast vedd meg, ha dögnehéz, úgysem hordod magaddal majd.
Gyors ,olcsó megoldás a gázspray. Csak nem kell megvárni hogy már üssenek, ha odajön a cigány ,a tipikus rablás késelés előtti szövegével :hogy hányóra ,adjegycigit úgy teszel mintha a cigit keresnéd és már fújod is le,aztán futás.
Először is, bár tudom, hogy ezért le leszek pontozva: Ne a cigány támadások (szóközzel) ellen akarjál védekezni, hanem bármilyen támadások ellen! A szkinhed'ek sem jobbak, velem tavaly azok kötekedtek annak ellenére, hogy úgy nézek ki mint egy náci (Nagyon szőke haj, világoskék szem, stb.).... Számtalanszor leírom, hogy ne egy adott népcsoportot, fajt utáljatok. Ha már annyira utálni kell valakit utálj individuumokat! Utáld a politikust aki visszaélt a hatalmával, utáld a tolvajt, utáld a pedofilt, utáld a megerőszakolót, utáld a gyilkost! De semmiképpen se olyan EMBERI fajcsoportokat amilyennek te is születhettél volna. Erről ennyit :)
Másodszor! Én nem ajánlanám a gázpisztolyt, egyrészt mert gondolom nem akarsz gyilkos lenni (és bár ezzel nem könnyű ölni, de lehet), másrészt mert igaz, hogy nem engedélyhez kötött, de 18 éven felülinek kell lenned ilyen fegyó törvényes tartásához, s az írásodból nekem az jön, hogy te még fiatal korú vagy ("nálam nagyobb(idősebb)") :) Harmadszor én úgy tudom ezek eléggé drága dolgok.... Én azt mondom szerezz be egy egyszerű gázspray-t, vagy elektromos sokkolót! Egyébként az ilyenek ellen a legjobb fegyver a bátorság. Ha egyszerűen kihúzod magad és a szemükbe nézel valószínűleg megijednek, nem vicc tapasztalat, még ha kisebb és gyengébb is vagy náluk elfognak menni.... Ezek csak az olyanokat bántják akiken látszik, hogy félnek. A legtöbb kötekedőt nagyon könnyű fából faragták :) De azért a legjobb módszer még mindig az, ha elmész valami küzdő sportot tanulni, én is ezt tettem, és nem csak megtudom magam védeni, de még egészséges is vagyok :)
Amúgy kérdező nincs túl nagy fantáziád ;) Még számtalan lehetőség van pl. kutya, stb.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!