Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan/milyen eszközökkel...

Hogyan/milyen eszközökkel védekezzünk a cigánytámadások ellen?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ismerős sok embernek(köztük nekem is), az a félelem, amikor a hátad mögül kiugrik egy cigány, késsel persze, de nehogy már egyedül... Egyik alkalommal két, nálam nagyobb(idősebb) cigány először csak üzletelni akart.Benyúlt a pulcsija zsebébe, és előhúzott két marok tablettaszerűséget. Nyilván nem fogadtam el. Erre megpróbáltam elmenni, de lekapott a kerékpárról, és m ondta, hogy pakoljak ki. Nem tettem, erre ketten el kezdtek rugdosni a földön. Gondoltam a gázsprayre, de nem tudom, hogy elég hatékony-e. Nem tesz akkora kárt mint egy kés, de azt is szeretnék.

#támadás #roma #cigánytámadás
2013. dec. 31. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kutya tényleg jó. Egy jókiállású képzett örzővédővel sétálót nem fog bekóstolni a cigány. Hátránya ,hogy nem viheted magaddal mindig és hosszú távon költséges.
2014. jan. 3. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

-Nem megílyedni...

Ne hagyd hogy körbevegyenek!

Ne hagyd hogy 2 lépésnél közelebb jöjjenek.

A romesz támadásoknál mindíg több elkövetöre kell számolni még ha egy jön oda értetlenkedni akkor is. A társai nem lehetnek messze.

Sose szabad félelmet mutatni mert megérzik mint a kutyák..

És akkor még agresszívabbá válnak ezek a primitív életformák.

Bármilyen fegyver hatásos ellenük csak merjed használni. Vagyis ne elriasztásból vedd elő ,mert eljátszák a kemény csávót egymás előtt. És te hiszed azt hogy nem ilyedtek meg.. Ergó visszanyal a fagyi..

Ha nyomban használod amit kihúzol zsebedből menekülésre adják a fejük.. Ha meg nem akkor piff paff dirr durr..

Sok ilyen konfliktusba volt már részem volt időm kitapasztalni a roma támadások mikéntjét...

Egy biztos.. ha látják rajtad hogy félsz elveszik az értékeid aztán a cipőd a ruhád az alsógatyád de még ez is kevés nekik megpróbálnak megfélemlíteni megalázni megverni stb.. semmi nem elég nekik hiába adnád oda amid van. Erre gondolj ha betámadnak.. És máris egy harcművész leszel.

2014. jan. 25. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem egy ilyen féreg kapott el, majdnem arcom szabdalta szét

Ezek ellen az összefogás segít, más nem

2022. aug. 6. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!