Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennel ha azt mondana az...

Mit tennel ha azt mondana az egyik kolleganod hogy teged nem birnak itt?

Figyelt kérdés
Kiakadtam. Pedig nem bantottam egyiket sem
2013. dec. 21. 15:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hívd fel a NANE-t! Mivel ez bántalmazás! (szerintem is csak hazudott az a kollégád. mert gonosz.)
2013. dec. 22. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezném,hogy kik nem birnak név szerint ,és mindenkitöl megkérdezném hogy mért,lehet kiderülne hogy ö az egyetlen aki nem bir.
2013. dec. 22. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha Te nem bántottad egyiket sem,akkor valószínűleg azért,mert más vagy,mint ők,de erről nem tehetsz. De ne vedd készpénznek,amit a kolléganőd mondott,valószínűleg van egy "klikk" a munkahelyeden,és az ide tartozók mondják csak. De ők el lehetnek szállva maguktól,azt hiszik,hogy ha ők nem bírnak téged,akkor senki sem!
2013. dec. 23. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:

olyan nincs h mindenki utáljon. van pár ember nálunk is a melóhelyen aki engem speciel nem kedvel, de nem is érdekel különösebben.

nem kell ahhoz bántani senkit, h utáljanak, néha az is elég h létezel.

2013. dec. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!