Mit tennel ha azt mondana az egyik kolleganod hogy teged nem birnak itt?
Figyelt kérdés
Kiakadtam. Pedig nem bantottam egyiket sem2013. dec. 21. 15:50
11/14 anonim válasza:
Hívd fel a NANE-t! Mivel ez bántalmazás! (szerintem is csak hazudott az a kollégád. mert gonosz.)
12/14 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy kik nem birnak név szerint ,és mindenkitöl megkérdezném hogy mért,lehet kiderülne hogy ö az egyetlen aki nem bir.
13/14 anonim válasza:
Ha Te nem bántottad egyiket sem,akkor valószínűleg azért,mert más vagy,mint ők,de erről nem tehetsz. De ne vedd készpénznek,amit a kolléganőd mondott,valószínűleg van egy "klikk" a munkahelyeden,és az ide tartozók mondják csak. De ők el lehetnek szállva maguktól,azt hiszik,hogy ha ők nem bírnak téged,akkor senki sem!
14/14 anonim válasza:
olyan nincs h mindenki utáljon. van pár ember nálunk is a melóhelyen aki engem speciel nem kedvel, de nem is érdekel különösebben.
nem kell ahhoz bántani senkit, h utáljanak, néha az is elég h létezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!