Mit tennel ha azt mondana az egyik kolleganod hogy teged nem birnak itt?
Voltam hasonló cipőben!
Egy iskola volt a helyszín, mindenki kiközösített!
Nem bántottak, de fülembe jutott hogy az osztályban senki sem bír, kivéve egy fiút, a leghelyesebb fiút!Ő mondta el nekem!
Nem kedveltek mert csendes voltam, és azért sem mert ennek a fiúnak én tetszettem, aki szerint féltékenyek voltak, mert a legszebb voltam az osztályban!
Engem nagyon bántott, sírni tudtam volna, sőt meg is tettem! Okot nem adtam rá
Akkor azt válaszoltam volna, hogy "rendben, akkor menjenek a k* anyjukba mindannyian, én lesz*rom". Nyilván a kolléganő visszamondta volna a többi embernek, így már meglett volna az ok amiért utálhatnak.
Ne vedd már a szívedre a dolgot, és ne hagyd, hogy lelkileg kikészítsen valami nyomoronc társaság! Könyörgöm, az munkahely, nem az általános iskola, hogy utálkozzanak. Velük nem kell jóban lenned. Gondolom vannak barátaid, velük legyél jóban és a munkádat végezd a legjobb tudásod szerint.
Ennyit javaslok. De ennél többet tenni nem tudsz.
Azt pedig ne csináld, hogy elkezdesz barátságos lenni mindannyiukkal, mert azzal nem fogod elérni, hogy megkedveljenek.
Amúgy milyen a viszonyod ezzel a kolléganőddel? Mert a másik lehetőség, hogy ő nem kedvel téged, és ezzel a hazugsággal akarja megkeseríteni az életedet.
Egyszer nekem is mondott hasonlót egyik kolléga de mint kiderült csak ő volt az egyetlen aki nem bírt.
De amikor azt hittem hogy senki sem szeret nem tudott különösebben izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!