A munkaidő kb. hány %-át töltitek tényleges munkával?
110%, ugyanis folyamatos hajtás van, nincs munkaközi szünet, még ebédszünet se, és mit ne mondjak pisi szünet se nagyon.
Dógozni, dógozni, dógozni.
forgalomtól függ. Van olyan nap, amikor kb 10-15% a munka, a többi unatkozás, takaritgatás, facebook, cigi, akármi. De van amikor a munkaidőmön túl is bent kell maradnom, mert nagyon sokan jönnek. Akkor 150% munka és nulla az egyéb tevékenységek.
Szakács vagyok egy étteremben.
nos 50 percnyi szünetem van, ezt el is használom, mivel kell egy kis lazítás, no meg cigizem is. egyébiránt pedig jár, lévén, h számítógép előtt dolgozom.
a többit munkával töltöm, elég nagy a hajtás, a saját érdekem, h dolgozzak, különben bachatom a fizumat. persze a főnök is segít néha egy kis verbális korbácsolással :)
nem szoktam sem facebookozni, sem telefonálgatni, mert azzal a lendülettel tolnák elém a felmondásomat.
no meg ki is zökkentene a munkából, ami szintén a hatékonyság rovására menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!