Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaidő kb. hány %-át...

A munkaidő kb. hány %-át töltitek tényleges munkával?

Figyelt kérdés
csökkentő tényezők pl: facebook, telefonálás haverokkal, beszélgetés, netezés stb.

2013. dec. 17. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem dohányzom, a munkám részben számítógépes, de nincs internet (Facebook kilőve ), napi 2-3 kávé és fél-fél órás reggeli ill. ebédszünet. Vannak napok amikor nincs folyamatosan meló, de ez ritka. Összességében a munkaidő kb. 70-80%-át töltöm tényleges munkával.
2013. dec. 18. 06:33
 12/17 lucina666 válasza:
5 %
2013. dec. 18. 09:29
 13/17 bumbi02 ***** válasza:
9-esnek üzenem, hogy nem nő vagyok. És azt is, hogy ha nem dolgoznánk gyorsan, és hatékonyan, akkor a munkaidőnk 150-200%-át dolgoznánk. Egyszerűen annyira sok a munka, hogy akkor végzünk csak vele, ha lemondunk az ebédszünetről, illetve reggel 4-től este 6-ig megállás nélkül dolgozunk. Vagy tovább..
2013. dec. 18. 11:27
 14/17 anonim ***** válasza:

110%, ugyanis folyamatos hajtás van, nincs munkaközi szünet, még ebédszünet se, és mit ne mondjak pisi szünet se nagyon.

Dógozni, dógozni, dógozni.

2013. dec. 18. 11:51
 15/17 anonim válasza:

forgalomtól függ. Van olyan nap, amikor kb 10-15% a munka, a többi unatkozás, takaritgatás, facebook, cigi, akármi. De van amikor a munkaidőmön túl is bent kell maradnom, mert nagyon sokan jönnek. Akkor 150% munka és nulla az egyéb tevékenységek.

Szakács vagyok egy étteremben.

2013. dec. 18. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:
#9-es nő vagyok, de nem, azért dolgozom jóval többet, mint a munkaidőm, mert hatékonytalan lennék...nyilván ezért is fizetik szó nélkül még az amúgy hivatalosan kereten túli, tehát elszámolhatatlan túlórámat és ezért is hívtak (sic!) ide dolgozni - egyszerűen ennyi a munka és a becsléseink szerint még kb 6-8 hónapig ez lesz...meg is fizetik szépen a munkám még túlóra nélkül is...és igen, szar a munkahely, de a közvetlen kollégákkal úgy érzem, jól kijövök és ez is sokat számít ám, csak ha szarbók kell kivakarni a céget, akkor ez a folyamat sajnos azzal jár, hogy mindenki gürizik, ahogy tud.
2013. dec. 18. 23:40
 17/17 anonim ***** válasza:

nos 50 percnyi szünetem van, ezt el is használom, mivel kell egy kis lazítás, no meg cigizem is. egyébiránt pedig jár, lévén, h számítógép előtt dolgozom.

a többit munkával töltöm, elég nagy a hajtás, a saját érdekem, h dolgozzak, különben bachatom a fizumat. persze a főnök is segít néha egy kis verbális korbácsolással :)

nem szoktam sem facebookozni, sem telefonálgatni, mert azzal a lendülettel tolnák elém a felmondásomat.

no meg ki is zökkentene a munkából, ami szintén a hatékonyság rovására menne.

2013. dec. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!