A munkaidő kb. hány %-át töltitek tényleges munkával?
Jelen munkahelyemen a munkaidőm 110-120%-át töltöm munkával 70-75%-os bérért. Balek bagyok tudom.
Ha a csökkentő tényezéket is figyelembe veszem, akkor nulla százalék. Ugyanis munkám kizárólag internetes, azon belül maga a facebook kb. 20%.
120-170%
van csini céges laptopom, amin hazahozhatom a munkát és céges telefonom, amin hajnali 1/2 2-kor cseszegetnek
és pasi vagyok, erősen feltételezem, hogy az elpőttem válaszolók nagy többsége nő.
nos, én a computer előtt ülök kb 8-9 órát. függ attól is, hogy éppen van e valami nagyobb projekt, nagyobb pörgés, ilyen esetekben akár 80% körül is dolgozom. de nyugisabb napokon, vagy amikor nincs annyira kedvem és inkább tologatom a dolgokat akkor akár 50% fölött is mást csinálok. 3-4 cigiszünet alap, de sokkal több facebook, email, netezgetés.
viszont akkor amikor dolgozom tényleg, akkor azt jól csinálom és gyorsan. és ebben van a lényeg. jól tudok prioritásokat felállítani. nyomás alatt nagyon jól dolgozom. átlagnál többet keresek, de persze lehetne 5x ennyit lenne jobb. megbolondulnék ha 0 azaz nulla percet tölthetnék meló közben mással mint a melóval. aki ilyen állásban van az sürgősen tanuljon valami hasznosat és lépjen le. vagy változtasson a szokásain.
egy nagyfőnök mondta egyszer, mikor látta, hogy páran benn vagyunk még irodában dolgozunk, valahogy angolról fordítva így szólt: nem a jelenklét számít, hanem a hatékonyság. ha te tiszta két órás munkaidővel a céged hasznára vagy, akkor az csak jó. Ha 120%-on meggebedsz és mégse megy igazán még csak nem is túl elégedettek, akkor vagy a munkahely borzalmasan rossz, vagy benned van a hiba. az esetek többségben az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!