Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kedvelik a kollégámat,...

Miért kedvelik a kollégámat, engem pedig nem? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Én sokkal régebb óta dolgozom itt, ez a csaj másfél éve jött. Mindenki szereti, kedveli, pedig abszolút nem szép, szerintem egy tehén.

Állandóan dolgozik, tök rugalmatlan, minden határidőt betart, ráadásul mindent inkább előbb csinál meg, nehogy késsen vele. Én is mindig mindent időre csinálok, de úgy gondolom, hogy ráérek az utolsó napon.

Amikor mondtam neki, akkor tök paranoiás dumát nyomott le, hogy ha beteg lesz, akkor ne maradjon ott az anyag, de ez marhaság, mert akkor valaki más megkapja az ő munkáját.

Próbáltam vele beszélgetni, de még ebédelni is az irodában szokott.

Egy csomó furcsa dolga van még, amit nem tudok hova tenni.

Mit tegyek, hogy jobb viszonyban legyünk?

Ja, mindketten nők vagyunk.

2013. dec. 16. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a pár mondatodból lejött, hogy miért nem kedvelnek téged, csak negatív tulajdonságokat tudnék írni rólad. Őróla meg pozitívakat. Ja és attól, hogy valakinek nincs barátja még nem frigid, elég szánalmas volt ez a kijelentésed. Én sem kedvelnélek, ha veled kellene dolgoznom, de szerencsére nem kell...
2013. dec. 17. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Szarul látod a helyzetet, a válasz amúgy meg is van:szorgalmas és hajt ez lényeges dolog a munkahelyeken.Az hogy te embereket a külsejük alapján ítélsz rossz emberi tulajdonságra vall, nem szép, tehén.Nem gondolom hogy ez alapján kéne értékelned embereket gondolom nem modell stúdióban dolgozol. Tehénnek tituálod de jóba szeretnél vele lenni, nem jó úton haladsz mert képmutató amolyan tipikus kétszínű kolléga lehetsz már ne is haragudj. Fura dolgai vannak, senki nem tökéletes ami neked fura neki nem, a másságot el kell fogadni, mert ha te nem tudsz elfogadni, téged se fognak. Talán ezért is kedvelik.Tehát kapásból felsoroltál magadról 2-3 tulajdonságot ami miatt őt jobban kedvelik kedves kérdező. Nézz egy kicsit magadba tarts önelemzést, s akkor rájössz. S talán akkor nem érnek kellemetlen meglepetések ezt fogadd tanácsként.
2014. jan. 11. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Az hogy neki milyen a nemi élete nem gondolom hogy rád tartozik, nézzél magadba egy kicsit mert nem jó úton haladsz, nagyon nem.
2014. jan. 11. 00:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát remélem kérdező veled sem kell majd soha együtt dolgoznom :D

Én azt egyébként sosem értettem, hogy a szex az miért központi téma munkahelyeken. Maximum a legközelebbi barátokkal kell megosztani az ilyen élményeket, ha már mindenképp beszélni akar az ember róla. Az én munkahelyemen is folyton előjön és én nekem is kényelmetlen, pedig lenne mit mesélni, de kollégákkal és munkahelyen egyszerűen nem. Nem és kész.

Az meg hogyha nincs pasija mi a jóistenért lenne frigid? Neked születésedtől kezdve volt párod? Nem? Akkor te is frigid voltál egészen addig míg össze nem jöttél az első pasiddal?

Megáll az eszem...én is sokkal inkább dolgoznék együtt a kollégáddal, mint veled.

Elég gyermeteg elméd lehet, ha így gondolkodsz más emberekről.

2014. ápr. 14. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!