Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kedvelik a kollégámat,...

Miért kedvelik a kollégámat, engem pedig nem? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Én sokkal régebb óta dolgozom itt, ez a csaj másfél éve jött. Mindenki szereti, kedveli, pedig abszolút nem szép, szerintem egy tehén.

Állandóan dolgozik, tök rugalmatlan, minden határidőt betart, ráadásul mindent inkább előbb csinál meg, nehogy késsen vele. Én is mindig mindent időre csinálok, de úgy gondolom, hogy ráérek az utolsó napon.

Amikor mondtam neki, akkor tök paranoiás dumát nyomott le, hogy ha beteg lesz, akkor ne maradjon ott az anyag, de ez marhaság, mert akkor valaki más megkapja az ő munkáját.

Próbáltam vele beszélgetni, de még ebédelni is az irodában szokott.

Egy csomó furcsa dolga van még, amit nem tudok hova tenni.

Mit tegyek, hogy jobb viszonyban legyünk?

Ja, mindketten nők vagyunk.

2013. dec. 16. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát kb le is írtad a lényeget,szorgalmas a csaj ,ad valami többletet a munkájába, nem cseverészni ,lógni meg kávézgatni jár be . Mert a munkahely erről szól . Belőled meg az irigység beszél " szerintem egy tehén" és olyan dolgokat sorolsz fel negatív felhanggal , ami abszolút pozitívum egy jó munkahelyen.

Szerintem ezek után ne akarj vele jó viszonyba lenni mert csak ártanál neki.

2013. dec. 16. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyre dolgozni járunk, nincs összefüggésben a dolog a testalkattal és a szépséggel. Az elvégzett munka mennyisége és a határidők betartása viszont eléggé számít.

Miért várod, hogy jobban szeressenek nála, ha megbetegszel és mással végeztetik a te munkádat is, míg őhelyette senkinek nem kell pluszmunkát vállalnia?

2013. dec. 16. 20:40
 3/14 pityubá' ***** válasza:
48%
Hogyan kerül be egy tehén az irodátokba? Még szép, hogy nem a tömegben eszik, tudniillik sok órás kérődzésre van szükségük a szarvasmarháknak. Próbáld meg te is megosztani a tejed a munkatársaiddal, mert ezáltal könnyen növelheted a kapcsolataid színvonalát
2013. dec. 16. 20:41
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem kell helyettem dolgozni, mert nem szoktam beteg lenni.

Jó, nincs összefüggésben az alak a munkával, de akkor sem egy épületes látvány... Ráadásul tuti frigid. Akárhányszor a szex a téma, odébb megy, állítólag ezért nem eszik kint a konyhában.

2013. dec. 16. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ő is érzi, hogy nem csíped. Mert ez egyértelműen lejön az írásodból. A külső alapján megítélni valakit amúgy az "egyszerű" lelkek szoktak...

Meg ilyet állítani, hogy "tuti frigid", ehhez meg abszolúte semmi közöd.

2013. dec. 16. 21:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Amióta odajött nincs pasija. Szerinted akkor mi?
2013. dec. 16. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer leírom: semmi közöd hozzá, frigid vagy sem.

A munkahelyen nem mások magánéletén és külsején kell csámcsogni, hanem a melóra koncentrálni.

El kell valahogy viselni, akármennyire nem szimpatikus a külseje és a jelleme / bár, nem hinném, hogy olyan borzadályos személyről lenne szó, biztos csak magának való /

Nekem is van olyan kollégám, akit cseppet sem kedvelek, mégis muszáj vele dolgoznom. Csak annyit beszélek vele, amennyit az udvariasság megkövetel. Barátokat meg lehet válogatni, de a kollégákat nem.

2013. dec. 16. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, a válaszaidból szerintem egyértelműen lehet következtetni arra hogy téged miért nem bírnak... akiből ennyi gyűlölet és negatívum jön azt sosem fogják szeretni.
2013. dec. 16. 23:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A magánéletéhez semmi közöd. Különben is nem gondolod, hogy ha a szex téma szóba kerül akkor pont azért húzódik el, mert ha nincs párja és esetleg kevés a tapasztalata a szex terén? Ettől még nem frigid! Csak szégyenlős.

"Amikor mondtam neki, akkor tök paranoiás dumát nyomott le, hogy ha beteg lesz, akkor ne maradjon ott az anyag, de ez marhaság, mert akkor valaki más megkapja az ő munkáját."

Talán pont azért csinálja meg, hogy a betegsége esetén ne kelljen másnak megcsinálnia, ergo nem akarja áthárítani az ő problémáját másra, ezt figyelmességnek nevezném.

Az előző hozzászólók lényegében mindent elmondtak.

Az általad leírtak alapján jómagam is inkább a kolléganőddel barátkoznék mint veled. Ne mindig másokban keresd a hibát b*szki! Próbáld meg egy kicsit kívülről nézni a helyzetet. Érdekes, hogy mindenki a kollégád mellett van a munkatársaidtól elkezdve a hozzászólókig. Szerinted ez véletlen?

2013. dec. 16. 23:24
 10/14 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján ő csendes, normális, jó munkaerő, Te meg gyűlölködő, rosszindulatú, gonosz ember vagy. Szerintem meg is válaszoltam, hogy miért szeretik őt, téged meg miért nem.
2013. dec. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!