Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közalkalmazottal így el lehet...

Közalkalmazottal így el lehet bánni?

Figyelt kérdés

van egy rendelet: szociális otthonban dolgozó személynek, a legközelebbi hozzátartozója nem köthet egy szociális otthonban lakó személyel, öröklési, eltartási szerződést és a kimenetele után egy éven belül.

Azt nem értem miért? velem történt meg és anyukámmal én ápoltam egy idős nénit 5 évig( bizonyitott)ajánlatot kaptam egy munkahelyről amit el is fogadtam ez mellet még a nénihez is el tudtam látni a saját otthonában csak az ebédet hozattam a szoc.otthonbol.még egy nap a nénit a tolókocsijábol felborulborulva találta a szoc otthon ebédhordói így bekerült a néni a kórházba ahol megállapították hogy az amúgy is nem jól gerinc még jobban eltört így a dr úr teljes felügyelettel engedte csak haza én a nénivel beszéltem mit szeretne ő kért meg hogy ápolja mert csak engem szertne és men akarja másnak adni a házát csak nekem és engem ismert is már én beszéltem a főnökömmel fel szeretnék mondani de ő azt mondta kellene 2 hét felmondási idő ezt én közöltem a nénivel és tanácsoltam hogy addig a szoc.otthonba menjen még ő bele is egyezett csak arra kért hogy hozzam ki ha rendeződött minden mert nem akar bent maradni én ezt meg is igértem.a szoc otthonban a főnök asszonnyal beszéltem pár naprol volna szó még én felmondok ő monta minden rendben várjuk a kórház ki is adta úgy hogy az otthonban vitték is egyből ahol az én anyukám dolgozott 6 nap után ott is hagyhattam a munkahelyem majd kivittem a nénit a házába és ő kért meg rá hogy szerződést szeretne velem kötni hívjak egy ügyvédet én hívtam ő elmondta mit szeretne majd az ügyvéd 2 óra után hozta a papírt és aláírtuk 2 tanuval .ezt a 15 éve nem látott rokonok megtudták és felháborodottan közölték a szoc otthon főnökével még anyumat 22év munkaviszonnyal 57 évesen azonnali hatállyal rendkívülivez kirúgták mert én ezt csináltam.azóta a szerződésem érvénytelen lett a rendelet miatt ezért mint hagyatéki hitelező igényemet nyujtottam be a bíróságon az örökösök fele azt megnyertem és így ki kell nekik fizetniük az 5 év es munkámat.várom mi a véleményetek.

2013. nov. 24. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyukádat miért rúgták ki?
2013. nov. 26. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
ez jó kérdés, nem tudom.a munkáltató azzal bocsájtotta el anyukámat ,mert a
2013. dec. 1. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:
ez jó kérdés, nem tudom.a munkáltató azzal bocsájtotta el anyukámat ,"mert a lánya szerződést kötött" 22 év munkaviszonyból és 57 évesen.higgyétek el ezt a lelki világot amit én érzek ,nem kívánom senkinek.
2013. dec. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!