Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 23 évesen a McDonalds-ban...

23 évesen a McDonalds-ban kaptam csak állást. Nagyon gáz? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sajnos kirúgtak a munkahelyemről már 1 éve (3 évet voltam ott). Azóta mindenhova jelentkeztem (tényleg! kb. 30 állásinterjún vagyok túl), de addig is a szüleimhez költöztem vissza. Elvállaltam addig is munkát a mekiben, mert kell a pénz hogy ne haljak éhen. A szakmámban állást továbbra sem találok, sőt sokan mások sem. Most lett egy lehetőség és kicsivel több pénzért felvettek a McDonaldsba főállásba. Elvállaltam mert nincs választási lehetőségem.

Mit gondoltok nagyon gáz ennyi idősen itt dolgozni? A barátaim szégyellnek emiatt, sokan kinevetnek, a szüleim is eltitkolják hol dolgozom. Barátnőben meg nem is reménykedem (az előző otthagyott 3 hónap munkanélküliség után)

Addig is jelentkezgetek állásokra, járom az interjúkat ahogy elengednek, de úgy néz ki hogy nagyon rossz szakmát választottam és inkább el kéne mennem a meki mellett egy másik suliba. Csak hát az még 1-2 év mire meglesz.

Mi a véleményetek?

2013. nov. 10. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ha legközelebb kinevetnek miatta akkor jegyezd meg, hogy legalább van munkád..
2013. nov. 10. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
nem a meki a gáz,bár ha 30interjúból egy sem jött össze,az már inkább gáznak számít.Sztm jobb ha továbbképzed magad,vagy tanulj tovább,sorry de ezekszerint tényleg nem vitted tulságosan sokra
2013. nov. 10. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Hát, mondanám hogy nem gáz, de sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom a randik terén.

Nekem is ez van ha közlöm hogy X éve járok egyetemre és még mindig nincs diplomám, de ugyanilyen ha azt mondom hogy "diák melózom". Sajnos ebben a tekintetben sokat számít az hogy van e kocsi a feneked alatt, és mennyire vagy önálló.

Hát, a meki meg ugye tipikusan lenézett dolog, bár szerintem semmivel nem gázabb mint egy gyárban robotolni 3 műszakban egy gép mellett.

Ami viszont r..hadtul gáz, hogy a barátaid, és a szüleid szégyellnek, én ott is hagynám őket.

2013. nov. 11. 11:39
 14/16 anonim válasza:
:( Külföldre kellet volna menned, én is azt fogok ha kijártam a középsulit. 16/F
2014. aug. 1. 02:27
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Te kaptál állást! - Fogd fel így. Sokan még ott se kapnak akárhogy próbálkoznak.
2014. aug. 10. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

inkább gyárban robotolok mint a mekiben

oda legalább nem tévedhetnek be ismerősök :D

2014. aug. 16. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!