Mit gondoltok, elvállaljam?
Gyárba én sem szívesen mennék, pedig még a papírom sincs meg, csak középfokú végzettségem van egyelőre. Mondjuk én dolgoztam ilyen helyen sokat, és ha most nem találok mást, akkor bevállalom (ki lehet bírni), de tény, hogy önéletrajzban nem mutatnak jól az ilyen munkák, sajnos.
Nekem annyiból jó most, hogy elég sok pedagógiai asszisztensi állás van meghirdetve, és sok helyen kifejezetten csak középfokú végzettséget kérnek, így reménykedek még.
Még nekem mondják mindig, hogy aki akar dolgozni, az talál. Nekem még ilyen lehetőség sem volt! Ha a pénz kell, akkor koncentrálj arra, ne a kollégákkal meg a környezettel foglalkozz, hanem azzal, ami a feladatod és a munkaköri leírásodban szerepel.
Diákként dolgoztam gyárban, nem tudom, te milyen gyárban voltál, de nekem még szünetekben sem volt időm azzal foglalkozni, ki milyen, örültem, hogy az 5 perc alatt elszívtam fél cigit és sorra kerültem a vécén! A 20 perces kajaszünet sem volt sokkal több mindenre elég, amikor meg meló volt, akkor fel sem tudtam nézni a kezeimről, mert azt kellett figyelnem, mit csinálok. Szóval isteni laza hely lehet az a gyár, ha te ráérsz mással foglalkozni, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!