Zavar ha munka közben zajonganak körülötted?
Ügyfélszolgálaton dolgozok, nem zavar.
Eleinte zavart, de már tudok csak arra figyelni, amire kell.
Engem sem nálunk kiabálással működik csak az információ csere. Innen tudom meg milyen időpont van/nincs.
Többen vagyunk az irodában mindenki beszélget, telefonál.
igen , csak nem mindegy milyen irodai munka,
pl aki számol, könyvel, pénzezik
Az irodánkban 15-en dolgoztunk, számítógépen, és beszélt is mindenki. Ettől függetlenül nem zavart sem a könyvelésben, sem a pénzszámolásban.
Arra kell koncentrálni, amit csinálsz. Akkor a külső zajok nem zavarnak.
Én írtam az ügyfélszolgálatot. Bank egyébként, néha beülök pénztárba is. Nem mondhatom az ügyfélnek, hogy most nem szolgálom ki mert nem tudok úgy számolni hogy a másik ügyintézővel éppen ordít a panaszos ügyfél. Ráadásul van nem kevés olasz ügyfelünk, na ők aztán tudnak beszélgetni :-)
Muszáj kizárni a zavaró tényezőket, csak magammal meg az ügyféllel szúrok ki, ha elszámolom magam.
hát egész nap ugy könyvelni, ?
én nem tudok ,
Kedves kérdező, avlószínűleg neked alacsonyabb az ingerküszöböd, vagy rosszabb a koncentrációs képességed.
Egy multián voltam, 15-en voltunk egy kis irodában. El tudod képzelni... de senkit nem zavart a munkájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!