Ennyi munka tényleg a család elhanyagolásának számít?
Hétfőtől péntekig reggel 7-től este 6-7-ig. Nagy ritkán tovább.
Szombaton reggel 7-től délután 2-3-ig. Nagy ritkán tovább.
Vasárnap nem dolgozok.
A feleségem szerint túl sokat dolgozom és elhanyagolom őket. Ti is így látjátok a munkaidőm alapján?
Mond meg, hogy szombatonként bemehet helyetted te meg otthon maradsz a gyerekkel játszani.
Ilyen nőket az életbe nem fogok megérteni. Nem hiszem, hogy jó dolgába dolgozik mindenki szombaton vagy félnapokat.
Szerintem se sok ennyi munka, de a feleségem szerinte meg rengeteg! Egyszerűen nem értem mi ebben a sok.
"A kapott pénznek azért örül, nem? Vagy elég lenne neki, ha csak egy 37000-es közmunkás fizetésed volna, de csak 6 órát lennél és hétköznap? Esetleg egy 22000-es segély, de egész nap együtt lehetbétek?"
Ááá dehogy lenne elég neki.
Én amúgy vállalkozó vagyok. Egy építőipari kisvállalkozásom van. 6 alkalmazottan van, szóval nem nagy cég.
Egyszer mikor jött a feleségem ezzel a sokat dolgozok dumával gondoltam megviccelem, egy kicsit. Mondtam neki, hogy oké akkor változtatok. Mondom oda adom a céget a fiúknak és kérek a nettó bevétel után egy x%-ott a többit meg úgy osztják ahogy akarják és akkor itthon leszek egész nap. Erre a feleségem "őőőő, háááát, azért, őőőő, izééé, azért gondold át" :) Szóval erről meg ennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!