Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi munka tényleg a család...

Ennyi munka tényleg a család elhanyagolásának számít?

Figyelt kérdés

Hétfőtől péntekig reggel 7-től este 6-7-ig. Nagy ritkán tovább.

Szombaton reggel 7-től délután 2-3-ig. Nagy ritkán tovább.

Vasárnap nem dolgozok.

A feleségem szerint túl sokat dolgozom és elhanyagolom őket. Ti is így látjátok a munkaidőm alapján?

2013. okt. 29. 18:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
49%
Attól hogy f@om stílusban felkapod a vizet, még nem lesz jobb a családnak. A lényeg, hogy a feleséged ne az ellenséged, egyszerűen csak téged akar. Gondolom ez nem bűn. Kissé túlvállaltad magad. Beszéljétek meg, hogy milyen igényből lehetne lejjebb adni, hogy kicsit könnyebb legyen neked.
2013. okt. 29. 23:37
 22/29 anonim ***** válasza:
49%

Mókás vagy te, vállalkozók gyöngye! Felteszel egy kérdést, melyben önigazolást keresel, aztán ha valaki meg nem nyalja í hátsódat, akkor azt leoltogatod. Nem szívesen élnék a közeledben.

A véleményem továbbra is, hogy ha benned nincs meg a kompromisszum-készség, akkor semmi sem fog változni.

És mielőtt kiosztasz, nem 18 vagyok, sőt már nem is kétszer 18. Tudom, hogy működik az élet és a párkapcsolat.

2013. okt. 30. 08:08
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes én sem dolgozom, a férjem nem vállalkozó, nem főnök szóval átlag fizetést hoz haza hitelünk is van, lett volna lehetősége fentebb lépni de nem tette, mert neki többet ér a gyermekeivel töltött idő mint hogy tudom is én mercivel járjon suzuki helyett. És egyet értek vele 2 gyerek mellett jelenleg nem tudok el menni dolgozni de inkáb eszek vajas kenyeret vagy semmit (én és nem a gyerekek) minthogy apa nélkül legyenek a kicsik és csak azt lássák kihajtja a belét a nagy semmiért mert ezek az idők soha többé nem jönnek vissza. A gyerekeknek gyerek korban kellenek a szülők nem akkor mikor nyugdíjasak lesznek és marad idő akkor már felnőttek, és ilyenkor kell őket nevelni nem tini korban mikor lázadnak. Majd ha nagyobbak lesznek dolgozunk többet, akkor már nem kellünk nekik, ennyire. Nem vagy apa, csak azt hiszed magadról, nem a pénz a minden, szeretett és az együtt töltött idő sokkal többet ér.
2013. okt. 30. 09:27
 24/29 anonim ***** válasza:

nem olvastam válaszokat.

Én nőként hajnali fél6-tól este 8ig dolgoztam,fél 9-re értem haza minden hétköznap,szombaton meg szintén fél 6tól este 6ig.Nem volt valami vidám,én úgy éreztem,hogy teljesen elhanyagoltam a családom,ráadásul meg se volt fizetve annyira.Kaja főzés max heti 2x,takarítani nem volt időm,mosás-mosogatás kizárólag géppel,de nem ez volt a legnagyobb baj: Sokadik este hazaérés után már nem tudtam érdemben foglalkozni a családdal(nagyon-nagyon lefáradtam napok-hetek-hónapok után)

Családi program nulla,vasárnap reggel 9ig aludtam,mert hét közben arra sem volt időm szinte.Aztán házimunka...

Családot kb félévente látogattuk.Olyan,hogy ajánlott levelet átvenni a postán vagy bármi hivatalos dolgot intézni...álmaimban.

Szóval szerintem a te munkaidőd kicsivel barátságosabb,de nem sokkal.Jobb lenne,ha este 6ra "már" otthon tudnál lenni.De nyilván,szükség törvényt bont.

2013. okt. 30. 11:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért de 4-ig minden iskolás iskolába, így a kérdező gyerekei is. Haza érnek átnézik a leckét,megvacsiznak, megfürdenek és már otthon is van a kérdező.

Adjátok el a 45 ezres törlesztésű kocsit, és annyival dolgoz kevesebbet.

2013. okt. 30. 12:06
 26/29 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem pedig ez a sok rosszmájúskodás inkább irigységet takar. Gondolom az életben oly sokat tapasztalt, kemény 18 évet gyötrelmesen végigélt fotelforradalmároknak is tetszene ha ennyi pénzzel dicsekedhetnének mint te, de mivel ez nem így van, inkább csak lefikáznak, hogy a saját ÖNIGAZOLÓ kis válaszaik miatt kicsit felnőttebbnek tűnjenek...

Kérdező! Tudod ez a magyar mentalitás: ha a másiknak van valami ami nekem nincs, akkor az egy rohadt szemét állat meg egy sóher kötsög, az mindegy, ha a sóher kötsög esetleg a belét is kidolgozta azokért a javakért amit magának tudhat... Szerintem ne foglalkozz senkivel, de az asszonykát neveld meg, mert rengeteg olyan fiatal, szép, szerető és odaadó nőt találhatnál magadnak, aki nagyon nagyon meghálálná, ha így kitartanád a kis fenekét:)

2013. okt. 30. 16:16
 27/29 anonim ***** válasza:
57%

Mi a kérdés?

Milyen választ vársz?

Nekünk nem fizeted sem a rezsit, sem a kocsit, mi nem fogjuk azt mondani, amit hallani akarsz csillagom.

2013. okt. 30. 16:41
 28/29 anonim ***** válasza:

A párom reggel fél7-kor indul dolgozni, du. legkorábban fél6-kor ér haza, de most pl. még mindig dolgozik :((

Havi 1-2 szombatot is ugyanígy végignyom, emellett csinálja a saját melóját.

Naponta kb. 2 órát tud így a gyerekekkel lenni, hétvégén pedig 1/2 napot, néha az egészet.

Na de ugye ő is ember, neki is kell a kikapcsolódás, a fejéből kibambulás, amire meg csak ebből a kevés együtt töltött időből tudja elvenni az időt, hogy a különböző kötelezettségeiről ne is beszéljünk (rokonlátogatás, anyjának segítség a kertben stb), amikben én nem tudom helyettesíteni.

Szóval nekem is rossz, hogy keveset van itthon, bár én már kerek-perec megmondtam neki, hogy hajlandó vagyok kevesebb igénnyel beérni, ha cserébe egy "használhatóbb" ember van itthon, mert így sajnos túlhajszolja magát és nem 100% akkor sem, ha itthon van, hiszen fáradt és nyúzott.

Tehát a nagy kérdés, hogy abban az időben, amit otthon töltesz, mit csinálsz és hogyan csinálod?

Foglalkozol a gyerekekkel, élvezed a velük töltött időt? Foglalkozol a feleségeddel, beszélgetsz vele, tiszteled őt és persze vele is élvezed az együttlétet?

2013. okt. 30. 22:36
 29/29 anonim ***** válasza:
ja hát az én apám is azt mondta mindig, hogy ő nem jár későn haza csak ritkán meg minden. És szerinted most mit mond? Ja nem tudom, mivel el is váltak a szüleim és nem tartjuk a kapcsolatot..
2013. okt. 31. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!