Volt már itt közületek olyan, aki úgy ment be dolgozni, hogy egy falat nem sok-nem volt mit vinni enni, de bement?
Volt, még fiatalabb koromban, amikor egyedül laktam albérletben, mert két lakótársam kiköltözött és nem találtam még a helyükre újakat, így nekem kellett az egész lakbért kifizetni. Na az egy csúnya hónap volt.
De természetesen a munkahelyemre bementem, ez nem is volt kérdés, különben még fizetést sem kaptam volna. Mondjuk nekem annyiban jó volt, hogy a munkahelyemen kaptunk ebédet (vendéglátásban dolgoztam), de hát az nem volt valami sok, meg azért délelőtt tíztől este hatig még elvan vele az ember, de hogy egész napra... Hát az úgy szívás volt. De mondjuk kibírtam, és csak két hét volt, ennyit ki lehet bírni.
Én napi egyszer eszem este 21:00-kor pedig az átlag fizu 3x-osát keresem.
Nem olyan nehéz kibírni főleg ha dolgozol és nem a munkaidő végét várod egész nap.
De akinek internet és számítógépre van pénz annak kajára is csak jut.
Teljesen normálisan válaszolt, te meg itt ugatsz. Miért lenne kamu? Ismerek olyat, aki egy nap megeszik egy müzlit és kb az egész napi kajája és nem azért, mert nem jól keres, hanem mert nem bír többet enni. Attól hogy valakinek magas a fizetése, nem egyenlő azzal, hogy halálra zabálja magát mindennap.
És gépre van pénz, meg netre, akkor legyen kajára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!