Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti nem utáljátok a munkahelyet...

Ti nem utáljátok a munkahelyeteket?

Figyelt kérdés
Én utálom elégé egy gyárban melózom, kezd elegem lenni ebből a car életből mindennap melózni kell, kivéve hétvége de az meg olyan unalmas és még igy is hamar eltelik. Ti nem unjátok a munkátokat életeteket? 21f

2013. okt. 27. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát most mit kéne tennem? Az is csoda h ide felvettek, semmi más lehetőségem nincs
2013. okt. 31. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj! 21 évesen? Tanulj mellette, vagy bogarászd az álláshirdetéseket, kérdezz körbe, a munkák 99%-a úgy jön, hogy egy ismerős, egy haver, egy családtag valahová benyom.

Velem is volt, hogy rákényszerültem gyári munkára (diplomásan), de tudtam, hogy csak ideiglenes (mert ugye kerestem közben mást), és úgy ki lehetett bírni.

Egyébként nekem az volt a gyári munkával a legnagyobb bajom, hogy rettentő mód unatkoztam. Nem kellett gondolkodni, hanem mint valami gép napi 8 órában ugyanazt csinálni minden nap.

Ha havi 2 milliót fizetnének, akkor sem mennék ilyen helyre!

Én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy jövök-megyek, telefonálok, intézkedek, tárgyalok, számolok, magyarázok, oktatok, stb, stb, stb.

2013. nov. 1. 14:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát hiába nézem az álláshirdetéseket max másik gyárba tudnék átmenni az is ugyanolyan car lenne, tanulni munka mellett sztem képtelenség!
2013. nov. 1. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Majd lesz jobb is...

Van időd kitalálni mit szeretnél csinálni.

És ha nehézségekbe ütközöl tudsz arra gondolni hogy milyen rossz és unalmas is volt egy gyárba melózni.

És így együtt érzőbb és jobb ember leszel.

Nem úgy mint azok a hólyagok akik az iskolapadból a szopógép alá mennek.

Amúgy az a vicces mikor rájösz hogy azok akik a feletteseid alkalmatlanok a te munkádra.

Engem a mc donald-hoz nem vettek fel protekcióval mosogatónak 20 évesen. eltelt 10év -és manapság egy sikeres vállalkozást vezetek.

2013. nov. 2. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:

a munkahelyemet nem utálom, a munkámat nem utálom, de a főnökséget néha úgy kibacnám a harmadikról, hogy még asztalukat is a fejükre ejteném :D

ha csak itthon ülnék, akkor megzabálna az unalom, nem érezném magam hasznos embernek, betompulna az agyam, no meg pénzem sem lenne :)

hétvégén mindig van valami, amitől tartalmassá válik az idő. kirándulunk, vásárolunk, anyumnak segítünk, az uram anyujának segítünk, szombat este bulizunk, beszélgetünk a barátainkkal.

2013. nov. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!