Ti nem utáljátok a munkahelyeteket?
ganét lapátolok egy sertéstelepen, mégis minden nap örömmel megyek dolgozni, mert szeretem csinálni és van mit csinálni!
tudom sokra nem vittem, de h enni tudjak arra elég.
Nem unom, sőt, kifejezett örömmel megyek dolgozni.
Kihívás, izgalom (persze stressz is, bőven...), és jó társaság. :)
Én pont azt utáltam, mikor irodában dolgoztam. Az egész napom abból állt, hogy adatokat vittem fel a gépre, leveleket írtam, postáztam, csekkeket, számlákat töltöttem. A kollégák többsége, emberileg a többségük buta, számító, szűklátókörű volt, az ügyfelekkel is és egymással is arrogánsak, figyelmetlenek. Egész nap ment az áskálódás, a rosszindulatú pletykák.
Viszont mikor gyárban kényszerültem dolgozni egy ideig, sikerült kifognom egy egész jó kis társaságot, amikor lehetett jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Jó, ott is volt néhány idegesítő alak, de jócskán többségben voltak a normálisabb munkatársak.
A munkát tekintve, sajnos nehéz olyat találni, amit igazán szeret az ember csinálni, főleg a mai világban, ahol sokszor még az is nagy szám, ha egyáltalán találunk munkát. Igazából én szívesen maradnék itthon, ha lenne valami olyan meló, amit otthon lehet végezni és meg is lehet belőle élni (úgy hogy tőke sem kell hozzá), de ilyen nincs. :) Ha itthon vagyok, soha nem unom magam.
"Igazából én szívesen maradnék itthon, ha lenne valami olyan meló, amit otthon lehet végezni és meg is lehet belőle élni"
Én is azt hittem, hogy az milyen jó, amíg nem lett rá lehetőségem.
Borzasztó annyit otthon lenni.
En nem,pedig aknában szerelek,olajos vagyok,korán kelek.Ezt csinálom régóta,és még másodállásom is van,ahol flexelek,hegesztek,ezen kívül a lakásomat is épp újítom fel.Segg fáradt vagyok,de imádom csinálni,és jókedvem van.
Nem tudom,hogy ha Te 21 vagy,és utálod a munkádat,mi lesz veled később(?)
44 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!