Ti mit tennétek ilyen munkahelyi légkörben?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen nagyon durva fúrások mennek, és ebben a fönököm is részt vesz! A munkahelyemen 99%-ban nök dolgoznak, a fönököm is az. Olyan hazugságok és embertelen megaláztatások mennek, hogy én képtelen vagyok ezt tovább csinálni, pedig szeretem a munkám. 13 éve dolgozom ott, de az új gazdaságis akkora egy kavarógép, hogy ekkora még ennyi év alatt senki nem volt. Kavarás után játsza az ártatlant hogy ö csak jót akart... Meg olyanokat csinál hogy a fönök elött felhív, és "leordítja" a fejem a semmiért, meg persze olyanokkal vagdalózik hogy a városban valótlanságokat állítok róla! Holott nem szoktam kitalálni semmilyen valótlanságot, minden igaz abból amit müvel. A fönökömnek mondtam hogy nem tudom hogy ilyen légkörben tovább tudom-e csinálni, és hogy munkát is keresek. Kivàncsi voltam mit reagál mivel 13 éve ott vagyok, és "pár" dolgot ennyi év alatt már letettem az asztalra. Ennyit válaszolt: jövö hétig döntsem el hogy maradok-e, mert akkor keresnek más embert a helyemre. Gondolhatjátok mit éreztem, de legalább megtudtam az igazat, hogy mennyit érek. Tudom hogy örüljön mindenki akinek munkája van, de szó szerint az egészségemre (43 kilóra fogytam) és az idegeimre megy ez. (mély depresszió, feleslegesség érzése kihasználás érzetével kombinálva) Ti mit tennétek? (állásokra pályázom is) Úgy érzem ha egy percel is tovább maradok, akkor "megfulladok". Mit tanácsoltok?2013. okt. 19. 08:01
11/11 anonim válasza:
Vörösmarty jobb tanácsot adott: "gondold meg, és igyál..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!