Hazajöjjek? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Külföldön dolgozok, nagyon sok pénzt keresek az otthoni fizeteshez képest. Viszont nem érzem itt jól magam, folyton csak probléma van a fönökkel, sok a stressz, kevés a szabadidő. (Hétvégén is dolgozom) Már több mint egy éve megy ez, nem is szeretem csinálni amit most csinálok. Eddig a pénz miatt mindig rábeszéltem magam, hogy jó ez stb. Mára már ott tartok, hogy van fontosabb dolog is a pénznél. Nem tudom mitévő legyek. Otthon munkanélküli lennék, ez egészen biztos. Másik lehetőségem az lenne, hogy angliába megyek ismerősökkel. Ott azonban kevesebbet keresnék. Nem tudom mitévő legyek, kezdek depressziós is lenni. Nagyon rossz, hogy innen még néha hazajárni sem tudtok. Ti mit tanácsoltok? :(2013. okt. 3. 07:22
1/9 anonim válasza:
Menj Angliába. Az ottani kevesebb is több, mint az itthoni munkanélküliség.
2/9 anonim válasza:
Ha itthon munkanélküli lennél, akkor nem sok választásod van, próbáld ki Angliát, ha valóban megbízható állásod lenne ott.
3/9 anonim válasza:
Egyszerüen honvágyad van. Nem találod a helyedet kint a magánéletben.
Ha ott megtaláltad volna a helyedet akkor most másik munkát keresnél ott ahogy vagy és nem ahza akarnál menni.
Otthon munkanélküli lennél, akkor addig tudnál élni míg a megtakarított pénzed tart. Ha a megtakarított pénzed elfogy mindent elöröl kezdesz.
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon sok pénzt keresel az mennyi? Havi 85-100 E Ft kell a megélhetéshez egyedül egy saját lakásban. Hány évre tudsz félretenni? Mondjuk keresel 1 millát havonta, abból elteszel 700 E-t, akkor 2 hónap alatt 1 évnyi megélhetésedet megkeresed?
Gondolkozz így, és számold ki, mennyit éri meg még kint maradnod.
5/9 anonim válasza:
ÉN voltam angliában: 12 órás műszak, rossz fizetés, mindezt ejszaka, a főnökök folyton agitáltak hogy dolgozzak így heti 6-7 napot! 6 hónap után hazajöttem, munkanélküli vagyok de tudok feketén angolt tanítani és abból van 50E ftom/ hó.
6/9 schocko válasza:
Maradj ott, de keress másik munkahelyet...otthon sem szalad rögtön mindenki másik országba, ha nem megfelelő a munkahelye...
7/9 anonim válasza:
Haza ??? Hová ... ide ?! Ne tedd ... !!! Keress másik munkahelyet . Vagy próbáld mg Angliát ,itt nincs jövő :S ! A férjem is már jó ideje külföldön húzza az igát (szerencsére neki bejött) ,esze ágában sincs újra itt dolgozni . Nem sok idő és a gyerekkel már mi is ott leszünk vele végleg . Szedd össze magad ,és gondolkodj reálisan .. sok sikert ;-) !
8/9 anonim válasza:
Ha sokat keresel, akkor pár év alatt összeszedsz ott annyit, hogy itthon beindíts egy saját vállalkozást. Nem érné meg? Vagy ha nagyon akarsz maradni végképp, akkor hazajössz, a megkeresett pénzből elvégzel egy olyan iskolát, tanfolyamot, amivel biztos lenne itthon jó állásod.
9/9 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam vele, hiába kerestem jól egyszerűen rosszul érzem magam kinnt, ha az ember nem haverokkal megy vagy családtagokkal akkor borzalmas, mondjuk nem önként jöttem haza, de nem bánom mert itthon is találtam munkát, és bizony ritka de nem mindenkit a pénz vezérel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!