Miért ilyen őszinte hozzám egy kolléga?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy mindig ki van éleződve a hibáimra, túl gyakran kíméletlenül őszinte hozzám, de látszik rajta hogy nem rosszindulatból teszi, és képtelen vagyok nem kedvelni őt a kezdeti összezördüléseink ellenére. Én sokkal kevésbé vagyok szókimondó vele szemben, mert nem érzem hogy ennek tétje lenne, hisz csak kollegák vagyunk ki tudja meddig, aztán talán sosem találkozunk már. Baj ha ennyire idegesít valaki túlzott őszintesége?2013. szept. 21. 02:11
11/12 A kérdező kommentje:
Levontam a tanulságokat. Ha úgy hozná a sors hogy ismét összekerülünk, akkor egy ideig kerülnünk kell a közös munkát, vagy korlátozni. Ez egy pszichológus tanácsa volt. Én nem úgy kezdtem azon a munkahelyen, hogy formába hozzam magam, és talán ez lett a baj. Nem észleltem a hiányosságaim, nem volt bennem elég energia. Amíg utol nem érem magam, addig nem ugorhatok bele ismét, hisz akkor újabb sérüléseket szereznék az önbecsülésemben, amiből mentális problémám is lett, de ez már elmúlt. Azt viszont nem tudnám elviselni ha ő emiatt nem lehetne önmaga, korlátozásoknak lenne kitéve és ne adj isten lelkifurdalása is lenne miattam.
2013. nov. 5. 12:40
12/12 A kérdező kommentje:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Felhasznalo/Dokumentumok/bizarr.htm
2014. nov. 6. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!