Nyugtassatok meg, nagyon aggódom! (? )
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, végzős gyógypedagógus hallgató. A konzulensem beajánlott egy gyermekotthonba gyermekfelügyelőnek. Ők 13-19 éves, ilyen-olyan magatartásproblémákkal küzdő gyerekek, bent lakósok.
Iszonyatosan félek és teljesítménykényszerem van, mert még tapasztalatlan vagyok, közben meg tudom, hogy diploma előtt szakmában dolgozni azért elég komoly dolog, épp ezért akarok megfelelni. :(
Konkrétan gyomorgörcsöm van.
2013. szept. 19. 21:40
1/5 anonim válasza:
sokan ölni tudnának egy ilyen lehetőségért, nyugi, menni fog, nem véletlenül kerülsz oda! :)
2/5 A kérdező kommentje:
De még sosem csináltam ilyet... mi lesz, ha kb elfogyasztanak reggelire a gyerekek? :D
Meg még a takarítás meg stb :D
2013. szept. 19. 21:47
3/5 sativus válasza:
te vagy nő vagy egy nagyon nőies férfi
4/5 A kérdező kommentje:
én egy nagyon nőies nő vagyok. :D
2013. szept. 19. 21:54
5/5 anonim válasza:
Ne izgulj! Segíteni fognak a helyiek. Nyilván nem várják, hogy mindenhez azonnal érts, hiszen ők is tudják, hogy nincs gyakorlatod. Menni fog, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!