Kislányom 11 hós múlt és még egy foga sincs, de még csak jele sincs egy fogacskának sem. Kicsit aggódom. Nyugtassatok meg, hogy nem késő még és lesz vala fogacska a szájában. Meddig nem késő?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 21:41
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nyugodj meg,lesz neki foga:)
Kisfiamnak az 1 éves orvosi vizsgálaton látták csak az ínyén,hogy jönni fog a foga,addig semmi.Én is aggódtam,de mikor mondta a doki,hogy itt egy fogacska készülődik megnyugodtam.Igaza volt rá 2 napra ki is bújt.
2/4 anonim válasza:
Ne izgulj, előbb-utóbb kibújik. A fiamnak 13 hónaposan jött ki az első foga, de akkor rögtön kettő is. Utána meg fönt egyszerre négy. Állandóan kettesével/négyesével jöttek a fogai.
3/4 anonim válasza:
szia!
az egyik ismerősünknek 19(!!)hós volt a kislánya mikor kibujt az első fogacska, s ez nem vicc:)!!
nem kell aggódnod! azt mondják h akinek körme és haja van,annak foga is lesz, mert ugyanaz a gén felelős értük. szóval türelem:)attól még adhatsz neki darabosat és kenyérfalatkákat mert az inye elég erős már h elmajmolja:)az én 10,5hósomnak 2db foga van, az sem túl sok:)
4/4 anonim válasza:
10 hónaposan bújt ki a kisfiam első foga, pontosabban az első kettő (mindig párosával jön neki). Most másfél éves, és 6 foga van :-)) De mindent el tud majszolni, csak a húst vágom apró darabokra neki, de azt ennyi idősen még akkor is vágnám, ha 20 foga lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!