Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok, a párom...

8 hetes vagyok, a párom kielégített. Nincs egyenlőre bmilyen nyoma, minimálisan görcsölt utána a hasam, de már el is múlt. Nem vagyok veszélyeztetett, nyugtassatok meg, hogy nem csináltam rosszat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi! :)
2009. okt. 10. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hidd el nem csináltatok semmi rosszat.Én is pár nap híján 8hetes vagyok,és mi is tegnap "akcióztunk".Sőt,én most jobban kívánom a szexet(magát az orgazmust) mint valaha.Remélem nem múlik el :-)

Arra figyelj,hogy a hasad ne feszítsd közben,és óvatosak legyetek.

2009. okt. 10. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is minden orgazmust "megérez" a hasam.de nyugi.nem lesz semmi baj.
2009. okt. 10. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Én a 12. hétig kihagynám. És ki is hagyom.

Rohadtul kívánom én is, de annyit nem ér meg, hogy utána meg itt parázzak.

Az előző terhességemnél ráadásul szex után véreztem, 7 hetesen.

2009. okt. 10. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

NYugodtan lehet csinálni, semmi bajod nem lesz, sőt, az orgazmus a babát megnyugtatja, olvass csak utána, mert az méh összehúzódást csinál és szépen elringetja. Az én babám mindig elaludt, ha a párommal együtt voltunk. Mondtam is, igazi pasi, sex után alvás. :)

A másik meg, hogy soha nem volt olyan jó a sex, mint terhesen, főleg az eljén.

2009. okt. 11. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 7-8hetes vagyok,egyáltalán nem kívánom a szexet.Egész nap émelygek,hányingerem van.2szer voltunk együtt a párommal,és utána barnás folyásom volt,egy két csepp.Ezért várunk még a 12.hétig,meg hát hogy elmúljon a rosszullét.
2009. okt. 11. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan le lehet pontozni, de az én babám igenis szex után ment el! Hajrá, ti tudjátok, mennyire akarjátok őt...
2009. okt. 11. 17:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére semmi bajom tőle. Sajnálom hogy ezért ment el a babád. Viszont hidd el, mi is legalább annyira akarjuk/várjuk/szeretnénk azt a babát. SŐT..........!!!!!!!!!
2009. okt. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!