Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit értett az alatt, hogy...

Mit értett az alatt, hogy torpedóztunk?

Figyelt kérdés

A munkahelyünkön vitatkoztunk egyik osztálytársammal. Én előtte pont a fiú haverjaimról meséltem, hogy mennyit hülyültünk meg minden. És ő megjegyezte gúnyosan, hogy

"....biztos jókat szoktatok torpedózni....". Igazából ezen a torpedózás szón volt a hangsúly, szóval mintha írásban ugye idézőjelbe tette volna.

Csak én értettem ezt úgy, hogy biztos jókat szoktam d*gni velük??

Egyébként semmi ilyenről nincs szó, ha bármelyik úgy merne közeledni hozzám, lerúgnám a tökeit.

2013. szept. 14. 21:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

NEM vele sztorizgattam!! Az egyik barátnőmmel, aki velem szembe ül. Egyébként meg csak annyit meséltem neki, hogy a hétvégén összeültünk, és megnéztük a Fűrészt. Valószínűleg ezt az a hülye is hallotta és erre mondta azt a torpedósat. De mindegy....

Egyébként nem értek veled egyet. Az természetes, hogy a haverjaimmal meg a barátaimmal beszélgetek és elmondok nekik olyan dolgokat, amit másnak nem. És ezek közé tartozik az is, hogy nem szeretem a csokikat, nem szeretem az ékszereket, imádom az állatokat, satöbbi. Miért, akkor talán semmit nem kéne magamról elmondanom nekik? Sőt, ne is beszélgessünk, hanem csak piáljunk meg tévézzünk? Egy barátság alapja az, hogy tudjunk a másikról mindent és megbízzunk egymásban. Nincs is festve a hajam, illetve most növesztettem le a feketét. Mind mondtam, az ékszerektől egyenesen undorodom. De ezt csak a két legjobb barátnőm tudja. Jó, bakancsot azt hordok. Az öltözködésem is teljesen átlagos. Farmerokat és pólókat hordok. Nem teszek ki mindent a kirakatba, viszont direkt el sem takarom őket. Azért ne mondjátok, hogy olyan hú de különleges vagyok....

2013. szept. 15. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem értek veled egyet. Az természetes, hogy a haverjaimmal meg a barátaimmal beszélgetek és elmondok nekik olyan dolgokat, amit másnak nem."

Erre mondtam én, hogy te dolgod, én még tinilázadásnak sem gondolom, mint sokan automatikusan tennék. De azt értened kell hogy bármi amit elmondasz azzal mindig azt árulod el hogy te mit tartasz fontosnak.

Miért ne mondhatnád el a barátaidnak? Hát persze, miért ne. De miért mondtad el nekünk? Mi csak idegenek vagyunk számodra az internet túlfeléről. Valahogy mégis bele lett szőve a mondandódba, hogy ezzel a felállással mi is tisztába legyünk.

Egyébként újra tovább megyek: miért ne szeretnél kapni virágot, milka csokit? Ki ne szeretne? Hát még én is szeretem ha meglepnek valamivel, pedig meglett pali vagyok.

Te nem. Ok. De miért nem? Mert olyan klisés?

És ha Brad Pitt hozná? Tudom phuj Brad Pitt, ő is klisés, jól néz ki de nyálas. Ok, akkor legyen valami kedvenced valamelyik kedvenc zenekarból vagy bárhonnan. Tehát ha ő hozná a virágot és csokit akkor is csitt-csatt dirr-durr? Mert, ha erre azt mondod igen, akkor mégiscsak tinilázadás lesz ez semmi más.

2013. szept. 15. 19:02
 13/20 A kérdező kommentje:

De ha egyszer nem szeretem a csokit, akkor mit csináljak? Tegyem el őket emlékbe?? Ha mondjuk jégkrémet hoznának, azt egy perc alatt befalnám! :D

Na jó, ha mondjuk Till Lindemann vagy Johnny Depp kopogtatna be csokival meg virággal, őket azért nem rúgnám tökön... :D

És persze, hogy elmondom nektek, mert nem ismertek. fogalmatok sincs, hogy ki vagyok, ennek az oldalnak ez is a lényege. Ha névvel meg satöbbivel kéne írogatnom, akkor kicsit szűk szavúbb lennék.

De még mindig nem értek azzal egyet, hogy csak mert beszélgetek a barátokkal, haverokkal, és elmondok nekik dolgokat, és ők szintén nekem, az lázadás lenne meg ki akarnék tűnni a tömegből. Ezért barát egy barát, nem?? Mert tudsz a másikról dolgokat. Ha nem mondanánk egymásnak semmit magunkról, akkor nem lennénk barátok. Vagyis akkor az embernek ne legyenek barátai, mert az lázadás??

2013. szept. 15. 19:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Neki azért mondod el mert ő a barátod, nekünk azért mert mi idegenek vagyunk, végülis mely csoport marad az információbombád nélkül?

Fighter 88 a neved, skinheadek a barátaid, bakancsban jársz, a virágtól kiráz a hideg, az ékszertől hánysz, ezeket én itt megtudtam fél perc alatt és tudják a barátaid, de kik nem?

A villamosvezető, vagy ki nem tudja? Lehet ha jobban visszagondolsz talán még neki is lett csepegtetve némi infó.

2013. szept. 16. 18:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Épp ez az, csak a barátaim tudják. Ti meg csak azt tudjátok, hogy van a világon egy lány, aki bakancsos, utálja a virágokat, satöbbi. Ahogy valószínűleg még jó páran a földön. De ez senkit nem érdekel...

De tudod mit? Legyen igazad, ha neked ez annyira fontos, nekem most nincs erőm itt vitatkozni veled...

2013. szept. 16. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja én nem vitázom, épp azért irtam ezeket mert ilyen türelmesen és értelmesen irogatsz. Azzal is kezdtem az elején, hogy te dolgod. Csak megjegyeztem, ha esetleg érdekelne ennek a dolognak lehet/van pár ember szemében egy ilyen nézete is, ennyi.

Nem mindenki nézi ugyanonnan a világot.

2013. szept. 16. 19:37
 17/20 anonim válasza:

ez OFF volt a javából :D mondjuk ez a lélekelemzős rész izgibb is volt :D de most őszintén kérdező.... minek kamuzni? ezzel mit akarsz bizonyitani? mert azzal hogy nem szereted a virágot meg a csokit... hát ezzel te tényleg olyan k**rva másnak hiszed magad, pont ettől vagy átlagos. ezzel csak azt bizonyitod hogy minden kedves dolgot utálsz. melyik nő nem örülne egy virágnak? akkor mond azt hogy nem mindegy kitől kapod, de komolyan ilyen lelkisérült vagy vagy ennyire nem veszed magad nő számba, hogy nem tudsz örülni a szépnek? ha más nem, legalább a geszrusnak. csak egyszerűen elmélkedek... mi az ami kiváltja egy emberben hogy utálja a virágokat.

nameg a jégkrém. ami ugy általába csokival van bevonva. vagy te csak ezeket a fagyasztott citromleveket szereted? vagy ezt a krémes állagu dobozosat? tök mindegy, édes édes, a szervezeted kivánja, tehát a csokit is szereted meg megeszed meg talán még örülsz is neki csak valamiért menőbbnek tartod azt mondani hogynem, isten tudja miért.

2013. szept. 21. 23:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha te mondod........
2013. szept. 22. 11:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Egyébként ezzel a lánnyal pár napja kibékültünk. Megbeszéltük a dolgokat, hogy kinek mi volt a problémája, és azóta tök jóban vagyunk.
2013. okt. 28. 10:12
 20/20 anonim válasza:
és kit érdekel?
2013. okt. 30. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!