Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értett ez alatt: "Te vagy a bajom"?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már év eleje óta figyel,de szinte egy szót sem szólt hozzám. Jóban vagyok a legjobb haverjával aki mondta,hogy párszor már kérdezett rólam,de eddig szinte bármikor oda mentem hozzájuk meg sem szólalt,csak 1-2 szót. Voltunk házibulin és ott volt a srác,megint figyelt,ezért oda mentem hozzá és megkérdeztem mi baja van(mert eléggé fura arcot vágott). Erre ő megcsókolt és utána azt mondta te vagy a bajom,de gunyorosan mosolygott hozzá és rázta a fejét,majd elment. Szerintem volt benne egy kis pia,de akkor sem értem. Most bejöhetek neki vagy csak szórakozott? Ezek után,hogy álljak hozzá?2013. máj. 11. 22:41
2/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy bejössz neki. Csak gondolom úgy érzi, hogy nincs nálad esélye. Esetleg beszéljetek, ha van neki.
3/9 anonim válasza:
elég egyértelmű, hogy tetszel neki.
4/9 anonim válasza:
Ez valami idióta lehet. He tetszel neki, azt normálisan is ki lehetne fejzni, de ez a viselkedés...
A helyedben lesz@rnám.
5/9 anonim válasza:
Nem normális a gyerek,szerintem kerüld el messzire
6/9 anonim válasza:
Félreértetted, ő azt mondta,hogy te vagy a majom.
Egyébként fél.
7/9 anonim válasza:
Inkább csókolózzatok továbbra is, a kommunikáció még nem nagyon megy.
8/9 anonim válasza:
7! ez jó volt
igen tetszel neki, de tényleg ma nem tudnak a fiatalok dumálni, ez gáz N
9/9 anonim válasza:
7 xD ez ütött.
Egyértelműen bejössz neki. Ettől még nem biztos hogy nem normális, csak nem átlagos. A "te vagy a bajom" -ot szerintem úgy értette hogy beléd zúgott akarata ellenére, mert lehet hogy ő nem ilyen típus és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Vagy. Twillight rajongó és el akarja játszani Edwardot. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!