Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimi 6....

A Szent Johanna gimi 6. reszeben mit ertett Cortez azalatt, hogy Renitol kapta elete osszes kosarat, es a felerol meg nem is tud?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 04:00
 1/4 Regal válasza:
100%
Cortez azt hitte, hogy Reninek nem tetszik, azért viselkedik vele szemben elutasító módon. Reni akkor még Neményivel barátkozott, de Cortez azt hitte, hogy szerelmes is belé, ezért ad neki "kosarat", vagyis nem keresi az ő barátságát, nem része a Cortez körének.
2013. máj. 25. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Cortez RENGETEG jelet adott Reninek, amit Reni nem vett és Cortez azt hitte szándékosan ::)))))
2013. máj. 28. 09:05
 3/4 Luckof ***** válasza:
100%

Ezt szerintem úgy értette,hogy Cortez egy csomó jelet adott neki,de Reni olyan vak volt,hogy nem vette észre.Emiatt Cortez úgy értette,hogy Renit nem érdekli Cortez...

Néha olyan ideges voltam,mert Reni olyan Vak volt hogy az már nekem fájt...

2013. aug. 15. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen!Reni hülye volt és nem csodálom,hogyak a 8-ban Corteznek adtak a többiek igazat.
2013. szept. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!