Szerintetek mennyi a JÓ FIZETÉS manapság? Mit jelent hogy JÓL FIZETŐ ÁLLÁS?
Az én fizetésem 600ezer forint havonta.
Nem rossz, de januártól külföldre megyek havi 1,800,000ft ért, na az mar nem rossz.
200.000 nettó jól fizető állás.
Ekörül keresek, egyedül élek, és ebből már bőven be lehet fizetni az albérletet, rezsit, kocsit fenntartani, kaját, jut szórakozásra (nyilván, módjával azért) meg félrerakni (szintén módjával persze).
Ez bőven elég.
Dubai, egy olajipari vállalathoz.
Nem hiszem, a lakást ők biztosítják, ahogy az autót is.
Készülj Dubai-ra, mert nagyon nem egyszerű ott az élet...
A párom ott dolgozott 2 évig, eszméletlen fizetésért, inkább le sem írom, de nem bírta a kinti életet.
A legnagyobb gond a rengeteg por volt, egyszerűen kikészült a tüdeje. Az orvos egyértelműen azt mondta, hogy a munkát is rá kell hagyni, illetve az ország sem alkalmas az ő szevezetének. A másik gond, az volt, ha munkaviszonnyal vagy kint és nem turistaként, akkor csak meghatározott útvonalon mozoghatsz, ami annyit jelent, hogy lakásod és munkahelyed közötti legrövidebb útvonal. Még egy plázába, egy étterembe sem mehetett el, mert ha a rendőrség igazoltatt volna, akkor büntetés és még a munka is ugrik.
Utolso
Koszonom, de mar 4 evvel ezelott, dolgoztam kint egy evet ugyhogy
tisztaban vagyok a nehezsegekkel.
De ezt a "kijelolt utvonal dolgot"?? Uj?
Meg kaptam mar a papirokat, a szokasos "viselkedesi kodexet" is, de semmi ujat nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!