Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miben van manapsag a penz?...

Miben van manapsag a penz? Mivel lehet jol keresni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elore is elnezest, de nincs ekezetem.

16 eves lany vagyok es jol tanulok, nagyon fontos szamomra hogy allasom legyen majd a jovoben, es hogy ne egy arufeltolto legyek.. (nem lenezoen ertettem)

Kivancsi lennek mibe erdemes belekezdeni manapsag. A csaladomban mindenki sajat vallalkozast vezet, es jol elunk, ezert is fontos nekem hogy hamar a sajat labamra alhassak,es hogy ezt a sok evet amig kiszolgaltak engem hamar viszonozni tudjam.

Sajnos nekem sose voltak olyan klasszikus almaim pl.: hogy orvos,szinesz,modell,rendor stb legyek.

Viszont az uzlethez van erzekem,szoval valami ilyesmi vonalon kene elindulnom. Jo a szervezoi,vezetoi keszsegem is.

Segitenetek valami hozzam illo szakmat mondani,es hogy ahhoz mit kene kitanulnom stb.

Elore is koszonom!!!!!!

2013. aug. 14. 17:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon konnyen megy a nyelvtanulas, 5 nyelven tudok folyekonyan(!) beszelni. De pl. a matematikahoz semmi erzekem.
2013. aug. 14. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért 16 évesen nem lehet ez megállapítani,hogy van e tehetséged egy vállalat vezetéséhez. Mert ott azért akad matek.

Mivel azt már el lehet dönteni,hogy a nyelvek igen jól mennek a leírtak alapján a hozzád illő "szakmák": Tolmács, szakfordító

2013. aug. 14. 17:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom mivel jar egy vallalat vezetese,mint mar emlitettem az egesz csalad ezzel foglalkozik.
2013. aug. 14. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy az egész család vállalkozó még nem jelenti, hogy te tudnál vezetni egy vállalkozást - persze nem kizárt, csak nagyon valószínűtlen. Én pl. gazdasági csoportvezető vagyok egy nagy elektronikai vállalatnál, de egy nyáklapot nem tudnék megforrasztani. Aki viszont megtudja az nem tudná vezetni az osztályunkat. Ez így működik.

Visszatérve az eredeti kérdésedre:

Ha ilyen jól mennek a nyelvek, akkor több lehetőség áll előtted:

- A már említett tolmács / szakfordító. Pl. a szakfordítók nagyon jól keresnek - ezt akár magánvállalkozóként is csinálhatod.

- Vagy beállsz egy nagy multihoz, mint valamilyen gazdasági vagy ügyfélkapcsolati manager. Egy 3-4 nyelven folyékonyan beszélő manager egy terjeszkedő multinál iszonyat pénzeket tud akasztani, ha amúgy használható is.

2013. aug. 14. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
ha 5 nyelven beszélsz menj el missziózni a nagyvilágba
2013. aug. 15. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Erre sajnos nem tudok válaszolni.

Ha tudnám megmondanám.

Szerintem nincs ilyen:-)

2013. aug. 15. 10:41
 7/8 anonim válasza:
5 nyelvet 16évesen persze!
2015. ápr. 13. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem mindenki egy gyárban, kocsmában meg a Disco-ban éli az életét. Van aki tanul is és tud több nyelven beszélni. :)

2015. aug. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!