Mivel lehet manapság "sok" pénzt keresni?
A "sok" alatt az átlag fizetésnél többre gondolok. Mondjuk egy havi 200.000 is jó lenne már.
Az biztos (legalábbis sokat hallottam), hogy fizikai munkával nem lehet (kellő) pénzt keresni...
Nem igaz a fizikai munkás rész. Borzasztóan jól keres egy festő, burkoló pl.
Átlagnál többet keresni pedig szinte bármivel lehet. A legjobban akkor jársz, ha nem ez alapján választasz szakmát, hanem azt csinálod, ami érdekel.
vállalati hitelező
anyám is az 200.000 nél többet keres
Alapíts MLM-céget :-P
Viccet félretéve, egy jó szakmával, ahogy korábban is írták simán lehet ennyit keresni, mert kevés a jó szakember.
Nyelvtudás és magabiztos fellépés. Saját vállalkozásban dolgoztam közel 30 éves koromig, így alkalmazotti munkatapasztalatom nem volt. Relatív pályakezdőként, egy teljesen más munkakörben azonnal megkaptam a nettó 200-at (plusz cafteria, plusz bónuszok).
Ha valamit kérdeztek, hogy értek-e hozzá - és nem értettem - akkor azt mondtam, hogy egy délutánt rászánok, kipróbálgatom, elolvasom, utána érteni fogok hozzá. Ezt mindenhol jó pontnak vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!