Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel lehet manapság "sok"...

Mivel lehet manapság "sok" pénzt keresni?

Figyelt kérdés

A "sok" alatt az átlag fizetésnél többre gondolok. Mondjuk egy havi 200.000 is jó lenne már.

Az biztos (legalábbis sokat hallottam), hogy fizikai munkával nem lehet (kellő) pénzt keresni...

2012. nov. 3. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igaz a fizikai munkás rész. Borzasztóan jól keres egy festő, burkoló pl.

Átlagnál többet keresni pedig szinte bármivel lehet. A legjobban akkor jársz, ha nem ez alapján választasz szakmát, hanem azt csinálod, ami érdekel.

2012. nov. 3. 17:05
 2/5 anonim válasza:

vállalati hitelező

anyám is az 200.000 nél többet keres

2012. nov. 3. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
mérnök, nagyon jó asztalos ezeknek mindig lesz munkája
2012. nov. 3. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Alapíts MLM-céget :-P

Viccet félretéve, egy jó szakmával, ahogy korábban is írták simán lehet ennyit keresni, mert kevés a jó szakember.

2012. nov. 3. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyelvtudás és magabiztos fellépés. Saját vállalkozásban dolgoztam közel 30 éves koromig, így alkalmazotti munkatapasztalatom nem volt. Relatív pályakezdőként, egy teljesen más munkakörben azonnal megkaptam a nettó 200-at (plusz cafteria, plusz bónuszok).

Ha valamit kérdeztek, hogy értek-e hozzá - és nem értettem - akkor azt mondtam, hogy egy délutánt rászánok, kipróbálgatom, elolvasom, utána érteni fogok hozzá. Ezt mindenhol jó pontnak vették.

2012. nov. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!