Miért ilyen szolgalelkűek nálunk az emberek?
Figyelt kérdés
Olvasom a munkával kapcsolatos válaszokat, szinte mindig mindenki azt javasolja a dolgozóknak, hogy kussoljanak, ne legyenek igényeik, ne akarjanak szabadságra menni, az egész életük abból álljon, hogy a munkáltatójuk kedvét keresik. Ennyire rossz tapasztalataik lennének? Én azt vettem észre, hogy a főnökök is emberek, pontosan úgy állnak hozzá az alkalmazottaikhoz, ahogyan azok "elvárják". Ha a dolgozó felkínálja magát kapcarongynak, naná, hogy kapnak rajta. A munka arról szól, hogy nekem van egy tudásom, a főnökömnek meg pénze van rá, ezért üzletet kötünk. Eddig minden főnök-beosztott kapcsolatom a kölcsönös tisztelet jegyében működött, közösen állapodtunk meg a feltételekben, amiket aztán mindketten betartottunk. Soha nem kellett senkitől rettegnem, sem mindenáron megfelelnem neki.2013. júl. 17. 11:38
11/12 anonim válasza:
A kormánynak is szigorúbban kellene a munkáltatókat fogni.Szabálytalankodás, visszaélés és a munkáltatótól elvenni a céget és még a lehetőségét is annak, hogy valaha az életben újra dolgozókat alkalmazzon!Nem tudom, mit kell a kormánynak olyan kesztyűs kézzel bánni ezekkel?!A legtöbbje úgyis ott csal az adóval, ahol tud.Nem éri meg a kormánynak sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!