Dolgozott valaki a Győri Mobilis Központba? Milyen a hangulat és az emberek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 10:12
1/2 anonim válasza:
A mobilis nem rég nyílt, talán 1 éve, egészen érdekes fizikai kísérleteket mutatnak be ott a munkások egész nap. Az épület nagyon modern, én nem vagyok ottani munkás, csak egy győri gimnazista, de fizikaóra helyett nagyon jó az a hely.
A mi iskolánkban is járt a két alapító fickó, két fizikus, egészen barátságosak, kedvesek és közvetlenek voltak...
Amúgy te rendes munkára gondoltál vagy diákmunkára? Ugyanis most nyáron diákok számára is hirdetnek munkát.
Remélem tudtam segíteni... Kérdezz, ha van még valami. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi igen diákmunka, szezonra, azért érdeklődtem, leveleztem velük, mert nem győri vagyok, és kiváncsi voltam, mások milyen infóval tudnak nekem szolgálni....:)
2013. jún. 27. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!